Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Σήμερα όσοι πάτε στην εκκλησία κάντε και μια παράκληση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ώστε να κερδίσει τον ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟ και στις 15:00 να είσθε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας για να δείτε τον αγώνα και να βοηθήσετε τους....ποδοσφαιριστές. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

- Τελικά λίγοι είναι αυτοί που αντέχουν την αλήθεια. Αυτοί που ουσιαστικά με ύπουλο τρόπο επιχείρησαν να ελέγξουν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, πρέπει να βρούνε το θάρρος και να απαντήσουν στο τι ήταν αυτό που τους οδήγησε εκεί που τους οδήγησε.

- Μας λένε πως "τους χτυπάμε" και δείχνουν αμετανόητοι. Για κάποιους από τους 9 δεν είχαμε καμία αμφιβολία, αλλά για κάποιους άλλους ξέραμε ότι είναι από αυτούς που δίνουν γη και ύδωρ για να σφυρίξουν έναν αγώνα παραπάνω.

- Σήμερα Κυριακάτικα δεν θέλουμε να "στολίσουμε" κανέναν όπως του αξίζει. Από αύριο πρώτα ο Θεός θα μιλάμε με ονόματα και με γεγονότα, αν και το παλεύουμε μόνοι μας γιατί γενικώς κανείς δεν θέλει να πει τα πραγματα με το όνομά τους.

-Σήμερα θα έπρεπε να είμαστε κάπου εκεί στους Δελφούς, όπου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Στερεάς Ελλάδας βραβεύει αθλητές και αθλήτριες στίβου οι οποίες διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα και ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά είναι και η Κερασία μας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Θα είναι με την μαμά της, αφού κάποιος πρέπει να μείνει στο σπίτι, γιατί υπάρχουν και τα μεγάλα μωρά, που θέλουν φροντίδα.