Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Γλυκές καμπάνες αντηχούν, έλεγε ένα παλιό τραγούδι και το θυμηθήκακε χθες βράδυ όταν στ' αυτιά μας ακούστηκαν ήχοι καμπάνας. Σήμανε συναγερμός και αρχίσαμε να βρούμε για ποιον χτυπούσε η καμπάνα και τελικά το βρήκαμε. Να προσέχει ο αχάριστος γιατί θα βουίζουν τ' αυτιά του σύντομα. Κράτα απόσταση από τα... καμπαναριά αχάριστε, γιατί μπορεί να πέσει και καμια καμπάνα στο κεφάλι σου.

- Την καλημέρα μας στον υποψήφιο δήμαρχο κύριο Σπύρου ο οποίος τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν άντεξε και πολύ και έπεσε στην πολιτική που άλλοι θέλουν να εφαρμόσουν μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Μηδενίζουμε τα πάντα και βγαίνουμε μπροστά ως οι μόνοι ικανοί, οι μόνοι καθαροί, οι μόνοι που θα υπηρετήσουμε τους δημότες.

- Ανίκανη η Βάκα και οι συνεργάτες της, ανίκανος ο Παγώνης και οι συνεργάτες του και πλέον ο μόνος ικανός είναι ο κύριος Σπύρου ο οποίος όμως θα έχει συνεργάτες αυτούς που για χρόνια υπηρέτησαν στο Δήμο Χαλκιδέων ως αντιπολίτευση ή ως συμπολίτευση, με την παράταξη Παγώνη και όχι μόνο.

- Κύριε Σπύρου δεν φτάνει το να είναι ικανός ένας μηχανικός ή ένας κατασκευαστής. Πρέπει να έχει και καλά υλικά και όχι υλικά που είναι από κατεδάφιση. Εμείς πολύ νωρίς είχαμε γράψει να μην περάσετε στην πολιτική μείωσης του αντιπάλου, αλλά να ανεβάσετε ψηλά τις προτάσεις σας και να είναι συγκεκριμένες. Έχετε;

- Είχε λένε γενέθλια ο Περιφερειάρχης μας ο κ. Φάνης Σπανός. Συγνώμη Φάνη αλλά ρωτάμε από περιέργεια. Τι δώρο σου έκανε τελικά ο ραδιοφωνατζής ή τι σου ευχήθηκε;

- Καλημέρα στους παράγοντες οι οποίοι πληρώνουν την αχαριστία από ανθρώπους οι οποίοι μόνο για την καρέκλα τους φροντίζουν.