Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και πάνω απ΄ όλα να προσέχετε την υγεία σας. Έρχεται λένε κακοκαιρία και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Να προσέχετε και πείτε όχι σε άσκοπες μετακινήσεις. Έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου σήμερα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Ο καιρός σήμερα δεν θα δημιουργήσει προβλήματα, αλλά για αύριο Κυριακή, κανείς.... δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο.

- Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμη τα παπαγαλάκια, είναι το ότι η Βάκα δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος. Να το πούνε και αυτό για να έρθουμε στα ίσια μας. Εμείς το γράφουμε για να τους σπάσουμε τα νεύρα. Η κυρία Έλενα Βάκα, δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος τον Οκτώβριο του 2023, γιατί απλά θα είναι η δήμαρχος. Αμφιβάλλει κανείς;;;;

- Τι λέει ο ραδιοφωνατζής και ο Βασίλης Καθαροσπόρης; Λέει πως η Βάκα εξυπηρετεί τα συμφέροντα και δεν μιλάει για το ΔΑΡΙΝΓΚ γιατί λέει πως έχει χορηγό τον γνωστό επιχειρηματία;;;;;;;

- Βασίλη και κύριε ραδιοφωνατζή, ξέρετε ποιον μεγάλωσε πολιτικά αυτός ο μεγαλοεπιχειρηματίας;;; Εσένα Βασίλη μου εσένα, άσχετα αν στην συνέχεια τον άφησες γιατί αγκάλιασες άλλον!!!!!

- Βασίλη και κύριε Ραδιοφωνατζή, έτσι είναι η ζωή. Οι μεγαλοεπιχειρηματίες σε χρησιμοποιούν, όταν τους εξυπηρετείς. Αν σηκώσεις λίγο το κεφαλάκι, θα σου το πάρουνε και θα πάνε παρακάτω.

- Φίλες και φίλοι κάτι δεν πάει καλά με μένα. Χθες το βραδυ είδα στον ύπνο μου την κυρία Φραντζεσκάκη. Έδινε λέει οδηγίες σε κάποιους για το πως να κινηθούν αύριο Κυριακή Όχι δεν ήταν κάπου εκεί ο κ. Ταρνανάς, γιατί αλλάξαμε και πλευρό αλλα δεν τον βρήκαμε.