Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

.......... σουτάκια

 - Ποδόσφαιρο παίζουμε σε όλες τις κατηγορίες, σε όλους τους ομίλους και σε όλους τους αγώνες και όχι μόνο στα αποκαλούμενα ντέρμπι. Η διαιτησία θα πρέπει να είναι πάντα προσεκτική στον κάθε αγώνα. Οι διαιτητές οφείλουν κι αυτοί να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πάντα μέσα από εκπαίδευση....και προπονήσεις.

- Δυστυχώς αυτό δεν το βλέπουμε, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που κάνουν προπόνηση και λίγοι πολύ λίγοι αυτοί οι οποίοι κάνουν και το σχετικό ζέσταμα πριν από κάθε αγώνα. Σήμερα το βάρος όλων έχει πέσει στους αγώνες ΤΑΜΥΝΑΪΚΌΣ -ΑΟΝ ΑΡΤΆΚΗΣ και ΜΑΡΜΆΡΙ - ΠΡΟΠΟΝΤΊΔΑ. Δεν είναι όμως σωστό αυτό. Όταν τελειώσουν οι αγώνες σήμερα θα διαπιστώσετε πολλά.

- Η ομάδα ΆΒΑΝΤΕΣ κανονικά σήμερα θα ήταν στον Βόλο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας γυναικών, αλλά τελικά η ΕΠΟ δεν όρισε αυτόν τον αγώνα και η αρμόδια επιτροπή δεν όρισε και διαιτητές.

- Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως κάποιο λάθος έκαναν οι έμπειροι και επαγγελματίες της ενημέρωσης, όταν έλεγαν μπούρδες και κατηγορούσαν συναδέλφους τους. Μήπως τώρα θα πρέπει να μας πούνε ποιοί διέλυσαν την ομάδα;