Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

....σουτάκια

 - Μονόδρομος η νίκη και για τις δύο ομάδες στον αγώνα ΝΗΛΕΑΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ, αφού και οι δύο καίγονται για βαθμούς. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ αν κερδίσει σήμερα, θα φτάσει τους 14 βαθμούς και θα έχουν κάνει μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Ο ΝΗΛΕΑΣ με νίκη μπορεί να βρεθεί ακόμη και εκτός ζώνης υποβιβασμού. Δεν πιστεύουμε πως η ισοπαλία συμφέρει κάποιον, αλλά σίγουρα το ΑΥΛΩΝΑΡΙ θα ήταν σε καλύτερη θέση.... ακόμη και με ισοπαλία.

- Στα Ψαχνά έδωσαν ραντεβού ο ΗΡΑΚΛΗΣ με την ΔΡΟΣΙΑ και για να είμαστε ειλικρινείς κατά την άποψή μας οι δύο ομάδες, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, αφού η ΔΡΟΣΙΑ έχει 23 βαθμούς και ο ΗΡΑΚΛΗΣ 16. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία ώστε οι δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους.

- Το ίδιο θα γράψουμε και για τον αγώνα ΣΤΑΥΡΟΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ. Οι γηπεδούχοι έχουν 25 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 19. Στο Σταυρό είναι βέβαιο πως έχουν βάλει σκοπό να βρεθούν στην πρώτη τετράδα και δεν απέχουν πολύ από το να τα καταφέρουν. Οι Λαμψακιώτες είχαν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και όλα δείχνουν πως θα πετύχουν τον στόχο τους.

- Τι να γράψουμε τώρα για τον αγώνα ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ; Ο Δαυίδ συναντά σήμερα τον Γολιάθ και δεν ξέρουμε αν η ομάδα των Λουκισίων πιστεύει στα θαύματα. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και ο ΑΟΝΑ διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο ΑΟΝΑ έχει 46 βαθμούς και τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ 10.