Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

....τώρα τα θυμήθηκαν;;;;;

 - Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κύριος Καρατζάς, τώρα θυμήθηκε τις συγκεντρώσεις των διαιτητών και τα σεμινάρια και μάλιστα τα ορίζει σε έναν χώρο που σε καμία περίπτωση δεν χωράνε οι διαιτητές- βοηθοί και παρατηρητές. 
Κύριε Καρατζά, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, στο οποίο προσφύγατε και η οποία δικαίωσε την διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών και αποκαλύφθηκε πως σε επίσημο έγγραφο γράψατε ψέματα, τρέχετε τώρα να βρείτε τρόπους να πιέσετε τους διαιτητές με τους γνωστούς τρόπους, ώστε εσείς και η παρέα σας να πάρετε την.... διοίκηση του Συνδέσμου.
Προχωράτε λοιπόν σε συγκεντρώσεις για να περάσετε μηνύματα. και τους λέτε να έρθουν "στο μαντρί" γιατί εκεί δεν θα είσθε μόνος, αφού θα είναι και "οι τσοπάνηδες", προφανώς για να τους δούνε "τα πρόβατα".
Το τελείως κουφό είναι πως κάνετε τα σεμινάριο σε δύο δόσεις!!!!
Λένε πως θα υπάρξει διαιτητής ο οποίος θα είναι και στις δύο συναντήσεις, Δευτέρα και Τετάρτη επειδή θέλει να αποκτήσει περισσότερη μόρφωση. Είναι αλήθεια;
Κύριε Καρατζά, στο σεμινάριο θα διδαχθεί και το πως ένας άνθρωπος της διαιτησίας μπορεί να προσπαθήσει να εξαπατήσει την δικαιοσύνη  με ψευδή στοιχεία;;;