Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Γιατί δεν σχολιάσαμε την συμπεριφορά Βαρεμένου, μας λέει ο φίλος αναγνώστης. Αγαπητέ φίλε γιατί ν' ασχοληθούμε με τον κάθε Βαρεμένο; Ο κάθε πολίτης έχει μάτια και βλέπει και αυτιά ώστε να ακούει και να βγάζει τα συμπεράσματά του. Δυστυχώς τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους.... γνωρίζουμε τώρα. Τους γνωρίσαμε καλά όταν με τα ψέματα, έγιναν κυβέρνηση.

- Η Ελλάδα πλήρωσε ακριβά το πέρασμα του ΣΎΡΙΖΑ στην εξουσία και οι Έλληνες δεν ξεχνούν, αυτό που έλεγαν "πρώτη φορά αριστερά", αλλά μόνο αριστερά δεν ήταν. Να μην ξεχνάμε πως οι ΣΥΡΙΖΑιοι οι οποίοι σήμερα ψάχνουν για Δημοκρατική κυβέρνηση, είχαν συγκυβερνήτη τον Πάνο Καμένο και τους ΑΝΕΛ.

- Με το που θα προκηρύξει εκλογές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, να είσθε σίγουροι πως ο Ελληνικός Λαός δεν θα πάει στην κάλπη ούτε ανυποψίαστος, ούτε παγιδευμένος, ούτε και θα παρασυρθεί από αυτούς που τα δίνουν όλα για την εξουσία.

- Εκεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τους έξυπνους και δημιουργούν εντυπώσεις. Κυρίες και κύριοι, να ξέρετε πως ότι κι αν κάνετε Συριζαιος δεν θα καθίσει ποτέ στην καρέκλα του Περιφερειάρχη.  Περιφερειάρχης είναι ο Φάνης Σπανός και η παράταξή του είναι αυτή που διοικεί την Περιφέρεια.

- Εσείς ευκαιριακά και σε συνεργασία ακόμη και με ακροδεξιούς πάρτε όποια απόφαση θέλετε, αλλά ξέρετε καλά πως δεν θα εφαρμοστεί.

- Τι έγινε με τα γνωστά παπαγαλάκια; Θα βάλουμε το στοιχηματάκι για το αν η κυρία Παππά θα είναι υποψήφια δήμαρχος ή όχι; Εμείς γράψαμε πως δεν θα είναι και πως η όλη ιστορία δημιουργήθηκε από γνωστό κύριο ο οποίος θέλει να πάρει την εκδίκησή του από την ΝΔ και χτυπάει Σπανό και Βάκα. Θα πάρει την απάντησή του στην κάλπη.