Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελευταία μέρα του Ιανουαρίου η σημερινή και μπαίνουμε στον Φεβρουάριο ο οποίος σύμφωνα με τα όσα λένε οι μετεωρολόγοι θα έχουμε κρύο χιόνια και βροχές. Η αλήθεια είναι πως μπαίνουμε στον Φεβρουάριο και χειμώνα δεν είδαμε, δεν κάψαμε πολλά ξύλα στην σόμπα ή στο τζάκι, δεν κάψαμε πολύ πετρέλαιο, πολύ ηλεκτρικό....ρεύμα και οποιοδήποτε άλλο υλικό για να ζεσταθούμε.

- Γιατί άραγε βγαίνουν τα φερέφωνα να πούνε πως για όλα αυτά κάτι έκανε και ο Μητσοτάκης;;;;; Που είναι όλοι αυτοί που από το πρωί μέχρι το βράδυ ούρλιαζαν για τα ακριβά καύσιμα, ακριβό ρεύμα και τα υπόλοιπα;

- Το ακούσαμε και αυτό. Η κυρία Άννα Παππά υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων. Κυρία Άννα μας εμείς θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, γιατί είναι άλλο η απόφαση και άλλο η πρόθεση. Αυτοί οι οποίοι σας σπρώχνουν προς την υποψηφιότητα, είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να εκδικηθούν την ΝΔ, αφού το κόμμα δεν τους έκανε τις χάρες που ήθελαν.-

- Κυρία Παππά θα σας περιμένουμε με χαρά στον στίβο μάχης του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά το τονίζουμε από τώρα. Αυτοί που απέτυχαν παταγωδώς να κερδίσουν την Βάκα στις εκλογές του 2019, προσπαθούν να σας βάλουν μπροστά κι αυτοί να κρυφτούν πίσω σας. Χαρά μεγάλη και τα παπαγαλάκια της κυρίας Σοφίας, τα οποία θέλουν να χτυπήσουν την δήμαρχο η οποία δεν υπέκυψε στα θέλω της κυρίας Σοφίας.

- Μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές του Οκτωβρίου έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και θα δούμε αν και ποιοί θα αντέξουν την διαδρομή. Η δήμαρχος κυρία Βάκα πάντως δεν στηρίζει τίποτα στο ποιοί θα είναι οι αντίπαλοι.

- Καλημέρα και στους 9 της διαιτησίας. Τρίτη σήμερα 31 Ιανουαρίου 2023 και ο μήνας κάπου εδώ τελειώνει.