Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να έχετε την υγεία σας. Μια νεα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα, με χιόνια, κρύο και ότι άλλο έχει ο χειμώνας. Ο Φεβρουάριος είναι μήνας του Χειμώνα και ας μην γκρινιάζουμε.  Να ξέρετε πως θα έρθει και ο Μάρτιος, δηλαδη η Άνοιξη, αλλά όπως λέει και ....ο λαός, "Μάρτης γδάρτης και παλουκοκάφτης". 

- Καμία απολύτως αντίρρηση δεν έχουμε για την υποψηφιότητα του κυρίου Σπύρου για τον Δήμο Χαλκιδέων και γιατί να είχαμε άλλωστε. Εμείς την άποψή μας γράφουμε και τίποτα παραπάνω. Αναφερόμαστε στον τρόπο με τον οποίο κάνει την κριτική του στην Δημοτική Αρχή. Μηδενιστής ο κ. Σπύρου και μέχρι τώρα δεν έχει βρει κάτι θετικό για την δήμαρχο κυρία Βάκα και γενικότερα για την δημοτική αρχή.

- Θα ξαναγράψουμε πως τελικά δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός για το αν η μεταφορά μαθητών γίνεται με ασφάλεια ή όχι. Την επόμενη εβδομάδα αν ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κ. Γαλάνης δεν ελέγξει την σύμβαση και αν τα λεωφορεία πληρούν τις προϋποθέσεις κι αν μεταφέρουν με ασφάλεια τα παιδιά, τότε η συνέχεια δεν θα είναι καλή για κανέναν.

- Επειδή μας είπανε πως ο κύριος Γαλάνης και οι αρμόδιοι των λεωφορείων έχουν την κάλυψη του Περιφερειάρχη κυρίου Φάνη Σπανού κι επειδή εμείς αυτό δεν το πιστεύουμε θα φροντίσουμε το σχολιό μας να το διαβάσει ο Φάνης.

- Σήμερα τα παιδιά είναι στα σπίτια τους αφού τα σχολεία είναι κλειστά και θα είναι κλειστά και αύριο Τρίτη. Φυσικά όταν θα ανοίξουν τα σχολεία, θα πρέπει από την προηγούμενη να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να καθαριστούν όλοι οι χώροι.

- Σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος στέλνει μήνυμα στον διαιτητή ο οποίος ανήκει στην παρέα του"δάσκαλε που διδασκες και...."