Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ξεκινά ο Γολγοθάς

 Αναβλήθηκε ο αγώνας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΌ και πλέον η ομάδα έχει μπροστά της έναν πραγματικό Γολγοθά. Την Τετάρτη ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ -ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, την Κυριακή ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΥΠΑΤΟ, την Τετάρτη ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ και την Κυριακή ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, αλλά εμείς πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα η διοίκηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.
Κυρία Φραντζεσκάκη, δεν θα σας ρίξει κανείς ευθύνη για το αν η ομάδα υποβιβαστεί, αλλά..... θα σας ρίξει ευθύνες για το αν η ομάδα εγκαταληφθεί.
Κάντε την προσπάθειά σας μήπως και γίνει θαύμα, αλλά παράλληλα να ξεκινήσει η διαδικασία ώστε η ομάδα να οργανωθεί με ένα πλάνο 5ετιας.
Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να υπάρξει αξιόπιστη διοίκηση και να γίνουν τώρα επιλογές προπονητών, γυμναστών, 5-6 έμπειρων ποδοσφαιριστών και πολλών ταλέντων από την Εύβοια. Την ίδια ώρα θα πρέπει να ξεκινήσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την λειτουργία των ακαδημιών με σωστή οργάνωση και όχι όπως έκανε μέχρι σήμερα.
Το κυριότερο όμως είναι το να αποκτήσει κι αν θέλετε να δημιουργήσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μία νέα γενιά φιλάθλων, οι οποίοι θα πρέπει να είναι κοντά και να χειροκροτούν σε νίκες και ήττες.
Κυρία Φραντζεσκάκη τολμήστε και δεν θα χάσετε.
Θα φωνάξουν, θα βρίσουν, θα ρίξουν λάσπη κάποιοι, αλλά μην δώσετε σημασία.
Αλλάξτε τα πάντα, γιατί μόνο έτσι η ομάδα θα πάει μπροστά.