Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς αν έχουμε την υγεία μας, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να στηρίζουμε τις απόψεις μας και να περιμένουμε αργότερα την δικαίωση Το θέμα είναι πως όταν έρχεται αυτή η δικαίωση, οι γνωστοί άγνωστοι δεν βρίσκουν το κουράγιο να πούνε κάτι και ούτε κουβέντα για.... συγνώμη.

- Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΌ και ΑΟΝ ΑΡΤΆΚΗΣ; Καμία διαφορά δεν έχουν στα οικονομικά. Η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με την ηρεμία σε όλα τα επίπεδα και φυσικά έχει καλύτερη διαχείριση ποδοσφαιριστών, αφού έχει προπονητή τον κύριο Μεθενίτη με προσωπικότητα και ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών.

- Θα το γράψουμε για μία ακόμη φορά. Καμία τύχη δεν θα έχει στις δημοτικές εκλογές ο όποιος υποψήφιος με χρίσμα ή στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι μόνο αυτός υποψήφιος και όχι 2-3. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ο κ. Σπύρου και οι συνεργάτες του, δεν θεωρούν ικανό πολιτικά τον κ. Παγώνη, αφού αν τον θεωρούσαν θα ήταν μαζί του και ο κ. Παγώνης δεν θεωρεί ικανότερο τον κύριο Σπύρου. 

- Τι θα κάνει ο υποψήφιος με την στήριξη του ΣΎΡΙΖΑ κύριος Τζαφέρος; Τίποτα δεν μπορεί να κάνει και μάλλον θα προσπαθήσει να πάει καπως καλύτερα από τα ποσοστά που είχε πάρει το 2019 ο κ. Καλαθέρης.

- Τι γράφαμε αυτές τις μέρες; Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, έχουμε απεργίες και πολιτικές κορώνες και φανφάρες, από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Κανένας τους δεν είπε πως έχει και το κόμμα του κάποια ευθύνη.