Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

...... μικρά, μικρά

 - Μας κουράσατε με το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Θα σας παρακαλούσαμε να μελετάτε τα όσα γράφουμε και όχι απλά να μας διαβάζετε. Το apopsignomi θέλει μελέτη και αρχίστε τουλάχιστον από σήμερα. Όσοι είχαν ή έχουν σχέση με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να προσέχουν στο τι λένε.... και τι γράφουν.

- Επειδή διάβασα ενα σχόλιο του κυρίου Γιώργου Λινάρδου και ο οποίος δηλώνει πως είναι προπονητής και μας έστειλε και "την απόδειξη", είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε. Κύριε Λινάρδο, αυτή η απόδειξη δεν έχει καμία σχέση με το δίπλωμα που πρέπει να έχει ένας προπονητής ποδοσφαίρου και μάλιστα σε ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας. 

- Κύριε Λινάρδο, ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Τραγικό σας λάθος ο χαρακτηρισμός "ξεφτίλες". Ένας νέος που θέλει να γίνει προπονητής δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς για κανέναν. Ήταν λάθος σας και θα σας τιμούσε μια ανάκληση αυτού του χαρακτηρισμού.

- Φυσικά ούτε ο κύριος Ελευθερίου μπορεί να δηλωθεί ως προπονητής στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αν θέλετε, κατά την άποψή μας πέταξε στα σκουπίδια αυτά που έγραφε πάντα για αξίες και αρχές.

- Κύριε Λινάρδο και κατι ακόμη. Κανένας επαγγελματίας προπονητής δεν μπορεί να είναι χωρίς συμβόλαιο σε ομάδα και κανείς προπονητής δεν πρέπει να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες, σεβόμενος το επάγγελμα και τους συναδέλφους του.