Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. Έχει και σήμερα μπαλίτσα και μπορεί να μην έχουμε πολλούς αγώνες σήμερα,  αλλά έχουν την σημασία τους. Σήμερα έχουμε και τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί την Λευκίμμη. Οι αγώνες είναι Σάββατο επειδή για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική την...Τετάρτη 15 Μαρτίου.

- Αγαπητή κυρία Σοφία Νικολάου ρίξτε όσο δηλητήριο θέλετε εναντίον της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά να ξέρετε πως εμείς οι Νεοδημοκράτες ξέρουμε όλη την αλήθεια. Πήρατε το μήνυμα πως με εντολή πρωθυπουργού, δεν θα ήσασταν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και γι' αυτό μην λέτε πως αποσύρατε την υποψηφιότητά σας. 

- Κυρία Νικολάου δεν είπε όχι ο πρωθυπουργός μόνο επειδή έχετε στο κεφάλι σας την έρευνα των αρχών, μετα από καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή εδώ και μήνες κάνατε έναν προεκλογικό αγώνα που κανένας υποψήφιος κανενός κόμματος δεν έχει κάνει στο παρελθόν, αφού διαθέσατε πολλά χρήματα.

- Κυρία Νικολάου, μιλούσατε υποτιμητικά για τους βουλευτές και δηλώνατε πως εσείς θα λυνατε όλα τα προβλήματα της Εύβοιας. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά λάθη σας και φυσικά κάνατε και άλλα, τα οποία έδειξαν πως δεν ηταν συμπεριφορά ανθρώπου ο οποίος τιμά τις αρχές του κόμματος.

- Εμείς κυρία Νικολάου από την πρώτη στιγμή αντιδράσαμε στην υποψηφιότητά σας και το γράφαμε καθημερινά. Αλήθεια τι θα πούνε και τι θα γράψουν τώρα αυτοί που σας στήριζαν και έλεγαν πως γράφουμε εμείς βλακείες;.

- Κυρία Σοφία Νικολάου, ξέρουμε πολύ καλύτερα από εσάς την Νέα Δημοκρατία και γράφαμε προς αυτούς που σας στήριζαν πως θα εκτεθούν. Δεν μας πίστευαν και τώρα τους περιμένουμε. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και ευχόμαστε να μην συνεχίσετε με κατηγορίες γιατί θα χάσετε και την μάχη της επικοινωνίας που πάτε να κερδίσετε.