Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

..... φαπούλες

 - Θα έχουμε σύντομα Εθνικές Εκλογές και ο κάθε υποψήφιος βουλευτής θα κριθεί από τους πολίτες και όχι από τους παρατρεχάμενους. Η κάθε υποψήφια και ο κάθε υποψήφιος έχουν εδώ και καιρό επιλέξει το επιτελείο τους, ώστε να έχουν μια προεκλογική περίοδο η οποία θα τους προσθέσει και τουλάχιστον δεν θα...... τους αφαιρέσει ψηφοφόρους.

- Οι υποψηφιότητες σε μεγάλο βαθμό είναι γνωστές και είναι γνωστά και τα επιτελεία των υποψηφίων. Γνωρίζουμε τις κινήσεις τους και πραγματικά γελάμε. Μοιράζουν χρήματα όχι για να κάνουν έναν προεκλογικό αγώνα και να πείσουν με επιχειρήματα τον ψηφοφόρο, αλλά για να εξαγοράσουν την ψήφο του.

- Το αστείο σε αυτή την περίπτωση ποιο είναι; Δίνουν σε κάποιους από 500-1.000 ευρώ και περιμένουν από αυτούς να πείσουν και άλλους ας πούμε 100 ανθρώπους!!!!! Συγνώμη αλλά θα περάσει αυτή η πρακτική στον κόσμο; Όχι βέβαια. Δεν θα περάσει γιατί όταν θα έρθει σε μένα κάποιος να μου πει να ψηφίσω κάποιον υποψήφιο, θα του πω " εσύ κάτι πήρες. Εγώ γιατί να τον ψηφίσω";;;;; 

- Μοιράστε όσα θέλετε, αλλά θα πάτε στον κουβά, αν δεν έχετε προτάσεις για λύσεις των προβλημάτων των πολιτών. Μόλις ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος και ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια, τότε θα αρχίσουν τα όργανα και θα γράψουμε ονόματα βολεμένων.