Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΛΕΥΚΊΜΜΗ

 
-Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα στις 13:00 θα υποδεχθεί την Λευκίμμη στο Στάδιο της Χαλκίδας. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά είναι αδιάφοροι βαθμολογικά ως προς το να διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά καθόλου αδιάφοροι ως προς τον υποβιβασμό.
Έχουν 25 βαθμούς, δηλαδή 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή και έχουν μόλις 6 βαθμούς.... παραπάνω από την ζώνη υποβιβασμού.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως γράψαμε λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο και για να μην γελιόμαστε είναι χωρίς ποδοσφαιριστές αφού και αυτοί που απέμειναν έβγαλαν τραυματισμούς.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξέμεινε και διοικητικά, αφού πλέον η κυρία Φραντζεσκάκη είναι μόνη της και για να γράφουμε όλη την αλήθεια, έχει δίπλα της δύο εξωδιοικητικούς οι οποίοι την συμβουλεύουν.
Μπορεί να μην βγαίνουν μπροστά, αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει.
Όσο για το θέμα προπονητή, ο κύριος Ελευθερίου προφανώς και δεν είναι στους προπονητές με εμπειρία έστω για την Α' κατηγορία και πόσο μάλλον για την Γ' ΕΘΝΙΚΗ.
Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία και για "τους φίλους" της προέδρου να αποδείξουν πως δεν της είπανε ψέματα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι από την Ανατολική Αττική.