Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

.....η άποψή μας

 - Γράφαμε πάντα ελεύθερα την άποψή μας και αυτό θα κάνουμε και σήμερα, αλλά θα ζητήσουμε από όλους να μην παρεξηγηθούν κι αν θεωρούν πως τους αδικούμε, να απαντήσουν και θα τους ζητήσουμε συγνώμη αν κάτι από αυτά που γράφουμε δεν είναι η αλήθεια.
Λοιπόν ο λόγος για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την πρόεδρο κυρία Φραντζεσκάκη, αλλά και τον προπονητή κύριο Παναγιώτη.... Ελευθερίου.
Το παρασκήνιο πριν την φυγή του κυρίου Ελευθερίου από την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ μέχρι την ανακοίνωσή του από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την κυρία Φραντζεσκάκη, δεν ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου με την παραίτηση Ελευθερίου από την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ούτε την Κυριακή το πρωί όταν ο κ. Ελευθερίου βρέθηκε στο λεωφορείο της αποστολής του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ.
Τα γεγονότα δεν τιμούν ούτε τον κύριο Ελευθερίου, ούτε την κυρία Φραντζεσκάκη και προσβάλλουν την ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ.
Φιάσκο το όλο θέμα και πολλά τα ψέματα.
Ο κ. Ελευθερίου εδώ και 15 μέρες είχε συζητήσει και είχε συμφωνήσει για να είναι προπονητής στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ.
Η κυρία Φραντζεσκάκη με ανακοίνωσή της μίλησε και είπε πως ο κ. Ελευθερίου είχε τα απαραίτητα για να είναι προπονητής στην Γ' Εθνική.
Πληροφορήθηκαμε πως ο κ. Ελευθερίου είπε πως συμμετείχε σε σχολή για να πάρει διπλωμα προπονητή Α'  κατηγορίας, άρα θα πάρει την πιστοποίηση.
Κυρία Φραντζεσκάκη εσείς δεν ξέρατε τίποτα;
Ποιός συζήτησε με τον κύριο Ελευθερίου;
Ποιος αποφάσισε την προσληψή του;
Η όλη διαδικασία είναι φιάσκο και πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
Κύριε Ελευθερίου η ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ο δικός σας τρόπος δεν ήταν ο καλύτερος.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα και θα περιμένουμε να δούμε αν υπάρχουν αρχές και ας αλλά σχετικά για τα οποία έχουν μιλήσει και ο κ. Ελευθερίου και η κυρία Φραντζεσκάκη.