Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

....... σουτάκια

 - Ήττα χθες και για την Κ14 και για την Κ16 της ΕΠΣ ΕΎΒΟΙΑΣ, και έτσι και οι δύο ομάδες δεν θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Κρίμα για τα παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο και δεν θα συνεχίσουν. Ίσως κάποια πράγματα θα έπρεπε να είχαν αλλάξει στο θέμα των Μικτών, αλλά αυτό δεν έγινε, γιατί απλά κάποιοι ήθελαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στους φίλους τους. Να δούμε τώρα αν αναλάβουν και......τις ευθύνες τους ή θα κάνουν και αυτό το θέμα γαργάρα.

- Τα γράφουμε αυτά, για να μην νομίζουν κάποιοι πως όλοι έχουμε σκύψει το κεφάλι και θα λέμε πάντα ΝΑΙ. Κύριοι να ξέρετε πως όλοι κρινόμαστε και αυτό ισχύει και για τους προπονητές και γι' αυτούς που τους επιλέγουν.

- Τον βαθμό της ισοπαλίας ουρανοί Καθενοί χθες με αντίπαλο τον Ταξιάρχη και με τον Κιαπεκο στον πάγκο τους. Τώρα την επόμενη Τετάρτη θα παίξουν εκτός έδρας με τον Ερμή Πηλίου. Οι Καθενοί είναι στους 30 βαθμούς.

- Η ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με τον Μανώλη Βέττα στον πάγκο της, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πισσώνα το Σάββατο στις 16:00. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας αφού οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς, για να μην μπλέξουν σε περιπετειες.