Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

....... σουτάκια

 - Με φρου φρου κι αρώματα, δεν θα βρεθεί ποτέ λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Δυστυχώς διοικητικά η ομάδα δεν βρήκε λύση. Τα λάθη του Καλοκαιριού και τα ΕΓΩ του Ιανουαρίου δημιούργησαν έναν σύλλογο κάτι χειρότερο από καφενείο. Όποιος βλέπει φως μπαίνει και αναλαμβάνει το πόστο που θέλει, είτε αυτό είναι διοικητικό, είτε....αγωνιστικό.

- Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και τώρα όλοι διαπίστωσαν πως είχαμε δίκιο. Στο θέμα των προπονητών η κατάσταση είναι για γέλια. Δεν θα γράψουμε περισσότερα για τις επιλογές, αφού κανείς δεν θα απαντήσει λέγοντας αλήθειες.

- Οι επιλογές προπονητών έγιναν για λόγους που δεν τιμούν την ομάδα, αλλά δεν ανέλαβε και κανένας την ευθύνη. Αν πραγματικά αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ας πούνε δημόσια που ανακάλυψαν τον προπονητή ο οποίος πριν μια εβδομάδα έφυγε. Θα τολμήσουν;

- Ο κύριος Γιώργος Λινάρδος χαρακτηρίζει ξεφτίλες τους διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επειδή αν καταλάβαμε καλά, ήθελε την θέση του προπονητή της ομάδας!!!! Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη και έφτασε στις ύβρεις, αλλά προπονητής δεν είναι. Ως διερμηνέα τον δήλωναν στο Φύλλο Αγώνα.

- Συγνώμη αλλά δεν έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο ο κύριος Λινάρδος σεβόμενος με την σειρά του τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ?