Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Παρασκευή και να προσέχετε την υγεία σας. Μια ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και όλα δείχνουν πως για ένα ακόμη Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας, θα κάνει Ανάσταση ως αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έβαλε πλάτη και για το καλό του Αλέξη θα πάει σε εκλογές.....μετά το Πάσχα. 

- Ο Αλέξης θέλει χρόνο, για να μπορέσει να συνεννοηθεί με τον Βαρουφάκη και τον Βελόπουλο, ώστε να σχηματίσουν μαζί κυβέρνηση. Δεν είναι σενάριο φαντασίας αυτό, αλλά τον έχουν καταλάβει όλοι και η μούντζα θα πάει σύννεφο.

- Κυρία Μπατζελή, μιλήσατε για όλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά δεν είπατε κουβέντα για τα μπουμπούκια τους συντρόφους σας στο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον γιατρό που έδωσε ένα μήνα αναρωτικη στον σταθμάρχη. Γιατί δεν είπατε κάτι;

 - Επειδή ακούμε πολλά και διάφορα από κυρίες και κυρίους, μήπως θα πρέπει να σταματήσουν και να κοιτάξουν την καμπούρα τους;;;; Ας το καταλάβουν τώρα, γιατί δεν θα το ξαναγράψω. Καθημερινά βάζουν σε κίνδυνο την ζωή νέων ανθρώπων και πραγματικά αδιαφορούν, γιατί πιστεύουν πως δεν θα συναντηθούν με την κακιά την ώρα.

- Αυτοί που δήθεν πονάνε για τους νέους ανθρώπους που χάθηκαν στα Τέμπη, είναι κάποιοι από αυτούς που με το αυτοκίνητό μας πάμε με υπερβολική ταχύτητα, οδηγούμε ενώ έχουμε πιεί αλκοόλ, βάζουμε τα παιδιά στο μπροστινό κάθισμα και τόσα άλλα.

- Είναι κάποιοι από αυτούς που στέλνουμε τα παιδιά τους στο σχολείο με ένα μέσο μεταφοράς εντελώς ακατάλληλο και από αυτούς που δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον ποτέ, ενώ όταν γίνει το κακό φταίει το κράτος!!!!!!