Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

...... σουτάκια

 - Ας μη γελιόμαστε. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες της Β' κατηγορίας στην Εύβοια και ο πρώτος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο. Στον Βόρειο όμιλο είναι φανερό πως έχουν ξεχωρίσει ο Παντριαδικός και η Ένωση Ιστιαίας. Πολλοί είχαν προεξοφλήσει κάποια πράγματα μετά την ήττα του Παντριαδικού από τον Ατρόμητο Βασιλικών, αλλά δεν είχαν υπολογίσει τον Αρτεμησιακό. Τώρα τι θα πούνε; Ο Αρτεμησιακός δεν είναι ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις και φαίνεται πως η Ένωση Ιστιαίας αυτό έκανε, αφού δεν κέρδισε ούτε στην έδρα της στον..... πρώτο γύρο τον Αρτεμησιακό (0-0), ούτε χθες στο Αρτεμησιο όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-2. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρτεμησιακού η οποία παίζει για να κερδίζει και να τιμά την φανέλα της.

- Κέρδισε και τον Μιαούλη η Προποντίδα και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Φαίνεται πως ο Παναγιώτης Τοκπασίδης καταφέρνει με σχέδιο να οδηγήσει την ομάδα στην Α' κατηγορία, αφού περνάει αυτά που θέλει στους ποδοσφαιριστές.

- Φωνάζουν στο Αυλωνάρι, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουν το παρακάτω, γιατί έχουν 9 αγώνες ακόμη και δεν είναι καθόλου εύκολοι. Οι 5 είναι εκτός έδρας και οι 4 στο Αυλωνάρι. Οποιαδήποτε απώλεια στην έδρα τους θα τους μπλέξει σε περιπέτειες.