Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - Αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ορίσθηκε να διεξαχθεί στο Στάδιο Ψαχνών ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ στις 17:00!!! Πιθανότατα σήμερα να ορισθούν και οι διαιτητές. Αλήθεια Μακρυκάπα και διαιτητές θα πρέπει να πάνε στο γήπεδο των Ψαχνών; Δεν θα είναι άδικο αυτό; Γιατί να ταλαιπωρηθεί η ομάδα αλλά και οι διαιτητές; Η ΕΠΣΕ αν το κάνει αυτό για να είναι τυπική, τότε να μας επιτρέψει να γράψουμε πως δεν είναι. Τυπικά θα έπρεπε να εκδοθεί άδεια τέλεσης του αγώνα. Έχει ζητήσει κάτι ....τέτοιο ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών;

- Κύριοι της ΕΠΣΕ αν υπήρχε ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εσείς θα το ξέρατε πρώτη. Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει ομάδα. Ποιος λοιπόν θα κατέβει στο γήπεδο να αγωνισθεί; Γινόμαστε ρεζίλι με το να ορίζουμε διαιτητές και να ορίζουμε αγώνες ομάδας που δεν έχει δελτία ποδοσφαιριστών και φυσικά δεν έχει διοίκηση.

- Δεν καταλαβαίνουμε γιατί όλο αυτό το παιχνιδάκι και γιατί θα πρέπει να γινόμαστε ρόμπες για θέματα που έπρεπε να είχαμε λύσει πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.