Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

....η άποψή μου

 - Δεν είναι κακό να λέει το κάθε ΜΜΕ τι στηρίζει στις εκλογές, όταν πραγματικά στηρίζει.
Για παράδειγμα ο μεγάλος ραδιοφωνατζής και η ραδιοφωνατζού της κωλοτούμπας, στηρίζουν όποιον είναι ενάντια στον Φάνη και την Έλενα!!!
Αυτοί δεν μπορούν να πούνε το όνομα αυτού που στηρίζουν, αλλά ας πούνε πως στηρίζουν όποιον είναι ενάντια στον Φάνη και στην Έλενα.
Κυρίες και κύριοι αυτό δείχνει αντικειμενική ενημέρωση ή απλά το μίσος τους γι΄ αυτούς.... που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις τους;
Με την πρότασή σου για στήριξη σε κάποια παράταξη, αναλαμβάνεις και ευθύνες, ενώ με το μίσος προς κάποιον τι αναλαμβάνεις;
Τα ίδια έκαναν και το 2019, τα ίδια στις Εθνικές εκλογές του 2023 και έπαθαν σοκ, τα ίδια θα κάνουν και τώρα και μετά θα τους φταίνε οι πολίτες, οι οποίοι ψήφισαν Σπανό για την Περιφέρεια και Βάκα για τον Δήμο Χαλκιδέων.
Κάθε μέρα στις εκπομπές του ραδιοφωνατζή, έχει μικρόφωνο κάποια ή κάποιος υποψήφιος ο οποίος δεν είναι στην παράταξη Βάκα ή του Φάνη και κάνει καταγγελίες ως πολίτης για διάφορα θέματα και κάπου προς το τέλος, για να κάνει και την διαφήμισή της κυρίας ή του κυρίου ο ραδιοφωνατζής, μας λέει πως είναι και υποψήφια ή υποψήφιος με τον Μαρκόπουλο ή τον Σπύρου ή του ΚΚΕ!!!!!
Μετά τις εκλογές πάντως, θα καταπιούν πάλι την γλώσσα τους, αλλά αυτή την φορά, θα έχουν 5 χρόνια στην διάθεσή τους, για να εκφράσουν το μίσος τους στον Φάνη και στην Έλενα.