Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μετράμε 25 και σήμερα για να πάμε στην κάλπη και να μάθουμε τους νικητές και τους ηττημένους. Πάντως όπως όλα δείχνουν εξαίρεση θα είναι κάποιος  δήμος που θα πάει στην Β΄ Κυριακή, αφού στους περισσότερους πάμε για εκλογή από την Α΄ Κυριακή. Διαφωνούν κάποιοι, αλλά στις 8 Οκτωβρίου, θα δούμε αν.... εμείς οι αυτοί κάνουν λάθος.

- Τα ψέματα τελείωσαν και στον Δήμο Χαλκιδέων η μάχη της ψήφου έχει κριθεί, αφού η παράταξη Βάκα, πάει φουλ για την νίκη με διαφορά που δεν μπορεί να ανατραπεί.  Μπορεί να μην συμφωνείτε αλλά η παράταξη Σπύρου, αν φερθεί έξυπνα η παράταξη της κυρίας Παππά, κινδυνεύει να χάσει την δεύτερη θέση. Δεύτερη Κυριακή δεν υπάρχει στον Δήμο Χαλκιδέων.

- Στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων δηλώνουν και οι δύο υποψήφιοι, Ψαθάς και Μπουροδήμος νικητές. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού ένας θα κερδίσει και θα εκλεγεί δήμαρχος. Τι να γράψουμε τώρα εμείς. Δεν απομένει εμείς να στηρίξουμε την υποψήφια του ΚΚΕ η οποία φυσικά ξέρει πως θα είναι στην τρίτη θέση.

- Ο Φάνης Σπανός έχει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο και απορεί κανείς με αυτά που λέει ο κύριος Μαρκόπουλος. Οι υποψήφιοι με τον Σπανό είναι πραγματικά άνθρωποι με προσωπικότητα και προσφορά στον τόπο τους και αναγνωρίσιμοι.  Θα ξαναγράψουμε πως ο Μαρκόπουλος θέλει να εκδικηθεί τον Μητσοτάκη επειδή τον πέταξε έξω από το ψηφοδέλτιο. Εμείς πάλι ως Νεοδημοκράτες, θέλουμε να απαντήσουμε στον κύριο Μαρκόπουλο, γιατί μας πούλησε πολλές φορές και μυαλό δεν έβαλε. Τώρα το τερμάτισε και θα το τερματίσουμε κι εμείς.

- Ευχόμαστε να μην της βγει ξυνό το σχέδιο της κυρίας Παππά, για να μην πονέσει πολύ. Ξέρει πως θα είναι στην τρίτη θέση και πως η παράταξή της θα εκλέξει ελάχιστους υποψηφίους. Μία από τις έδρες που θα πάρει η παράταξή της, θα την πάρει η ίδια και τις υπόλοιπες κάποιοι υποψήφιοι, ανά Δημοτική Ενότητα και όπου πιάνει το μέτρο.