Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τρεις εβδομάδες και τρεις μέρες ακόμη και οι πολίτες θα απαντήσουν σε όλες και όλους τους δήθεν και τους σωτηράκηδες. Έχουμε ακούσει απίστευτα πράγματα, αλλά όλα με τραγικό μακιγιάζ και πίσω από μάσκες. Δεν πιστεύουν τίποτα οι πολίτες και έχουν εμπιστοσύνη στους διοικούντες τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι υποψήφιοι τώρα δίνουν την μάχη του σταυρού προτίμησης και ξέρουν πως είναι άλλο να είσαι πρώτη ....παράταξη και να εκλέξεις 24 ή 25 συμβούλους και άλλο δεύτερος και να εκλέξεις 6 - 7 μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο!!!!!

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, έχουμε σιγή ασυρμάτου, σε ότι έχει να κάνει με τις συζητήσεις και αντιπαραθέσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αυτό είναι θετικό, αλλά στα σπίτια και στα καφενεία, έχουμε "χοντρό θάψιμο" από τους ΜΕΝ και τους ΔΕ.

- Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι των παρατάξεων, αφού έχουν τους δικούς τους επικοινωνιολόγους και διαμορφωτές της κοινής γνώμης και δεν θέλουμε να τους χαλάσουμε το δρομολόγιο που έχουν χαράξει. Μπουροδήμος και Ψαθάς πάντως δηλώνουν πως δεν θα χάσουν.

- Εμείς στα Ψαχνά θα βοηθήσουμε κάποια πρόσωπα και το έχουμε δηλώσει από την αρχή. Έχουμε εικόνα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εκφραστούμε δημόσια, αφού οι άνθρωποι του Ψαθά, πιστεύουν πως θα κερδίσουν με διαφορά και οι άνθρωποι του Μπουροδήμου πως δεν θα χάσουν τις εκλογές.

- Στον Δήμο της Ερέτριας όλα δείχνουν πως πάμε για Β΄ Κυριακή με αντιπάλους τον Γουρνή και τον Τσώκο, συγνώμη Δημητρόπουλο ήθελα να γράψω και όλα θα παιχτούν στο διάστημα από την Κυριακή το βράδυ 8 Οκτωβρίου, μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Αυτό τουλάχιστον λέει ο φίλος μας από την Ερέτρια που ξέρει καλά πρόσωπα και καταστάσεις.