Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Μιλάει συνεχώς για την πόλη της Χαλκίδας!!!!

 - Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά, με υποψηφίους του κυρίου Σπύρου. 
Αλήθεια δεν γνωρίζουν πως δεν είναι μόνο Χαλκίδα ο Δήμος;
Όταν έχεις γεννηθεί στην Χαλκίδα, όταν κατοικείς στην Χαλκίδα, όταν όλα σου είναι στην Χαλκίδα, γιατί βάζεις υποψηφιότητα στην Ανθηδώνα; Δεν χρειάζονται άλλα δικά μας σχόλια. Τα γράφουν μόνοι τους.
Τους ενδιαφέρουν τα παραλιακά μαγαζιά της Χαλκίδας και για τα υπόλοιπα άστα.... να πάνε. Η Ανθηδώνα, η Αυλίδα, η Αρτάκη, το Ληλάντιο πουθενά;;;;

Διαβάστε βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1971 στην Χαλκίδα από πολύτεκνη οικογένεια , όπου και κατοικώ . Έχω τρία παιδιά και δύο εγγόνια . Είμαι παντρεμένη με τον........... . Έχω εργασθεί στο παρελθόν στο ιδιωτικό τομέα . Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκίδας . Πιστεύοντας ότι ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, αλλά  μία συνειδητή στάση ζωής , επιδρώντας εποικοδομητικά στο κοινωνικό σύνολο ,προάγοντας την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση θεμελιωδών δικαιωμάτων και ενδυνάμωση  της κοινωνικής αλληλεγγύης , δραστηριοποιούμαι  με τον εθελοντισμό . Ήμουν εθελόντρια στο παλιό Γ.Ν.Χαλκίδος και είμαι στους Δότες Μυελού των Οστών . Είμαι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυσίδα Προσφοράς & Αλληλεγγύης Ευβοίας . Σαν συνειδητοποιημένος πολίτης επιθυμώ ένα Νέο Ξεκίνημα για την πόλη μας . Συστρατεύομαι  μαζί με άλλους ενεργούς ευαισθητοποιημένους πολίτες στην  Δημοτική παράταξη “ Άμεσα-Νέο Ξεκίνημα “ ώστε η Χαλκίδα να αλλάξει σελίδα . Ήλθε η στιγμή για να βάλουμε ένα τέλος στην υπάρχουσα ΠΑΡΑΚΜΗ της προικισμένης και με πολλά χαρίσματα όμορφης πόλης μας .

Η ανάπτυξη για το Δήμο Χαλκίδας , θα έρθει από τη θάλασσα . Αρκεί να γίνουν οι σωστές επιλογές!
Η οικονομία της Χαλκίδας τα προηγούμενα χρόνια στηρίχθηκε στις βιομηχανίες που υπήρχαν στην περιοχή ( Βασιλικό , Οινόφυτα , Βοιωτική ακτή κλπ ) και παραμέλησε την τουριστική της ανάπτυξη , με απλά λόγια δεν δημιούργησε παράλληλα μία άλλη κερδοφόρα βιομηχανία που είναι η τουριστική . Σήμερα ήλθε η στιγμή να οργανώσουμε σωστά αυτό το τουριστικό προϊόν . Δημιουργούμε ένα πακέτο ανάπτυξης και προβολής του τουρισμού μας . Η πρόκληση είναι μεγάλη . Εμείς τολμούμε να σπάσουμε αυγά και να κάνουμε Άμεσα ένα Νέο Ξεκίνημα για  την πόλη μας την Χαλκίδα . Μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου θα καταστήσουμε την Χαλκίδα έναν υπολογίσιμο τουριστικό προορισμό , που θα τονώσει την οικονομία της πόλης και θα συμβάλλει στην μείωση της ανεργίας.

Δικό μας σχόλιο: Γιατί υποψηφιότητα στην Ανθηδώνα και όχι στην Χαλκίδα;;;

ΥΓ. Η υποψηφιότητα αυτή συμμετείχε και στις εκλογές του 2019 και με το ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα που είχε έρθει πρώτο. Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν με το ψηφοδέλτιο του κυρίου Τζαφέρου και σήμερα με του κυρίου Σπύρου. Ειλικρινά ευχόμαστε να πάρει περισσότερους σταυρούς, για να δείξει πως σημείωσε πρόοδο!!!!