Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα, καλή σχολική χρονιά  και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουμε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και μην περιμένετε να έχουμε την ησυχία μας μέχρι να τελειώσουν. Μπορεί εσείς να μην θέλετε να σας ζαλίσουν κάθε λίγο και λιγάκι οι υποψήφιοι, αλλά είναι πολλοί και ο χρόνος είναι πλέον λίγος γι΄ αυτούς. Η μάχη του σταυρού μπαίνει στο φόρτε της ....και όλα θα κριθούν το τελευταίο 15νθήμερο.

- Πλέον ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση κι εμείς για το θέμα αυτό και θα πάρουμε, γιατί δεν είναι δυνατόν τουλάχιστον στον δήμο της πρωτεύουσας του νομού να μην έχουμε ξεκάθαρη θέση, όχι μόνο για δήμαρχο, αλλά και για τους συμβούλους.

- Θα πρέπει να μην ξεχνά κανείς τις εκλογές του 2019 και την πορεία των παρατάξεων από τότε μέχρι σήμερα. Δείτε και θα διαπιστώσετε πως διαλύθηκε η παράταξη Παγώνη, η παράταξη Καθαροσπόρη, η παράταξη Καλαθέρη. Κανείς από τους 3 δεν είναι υποψήφιος δήμαρχος.

- Συγνώμη που το γράφουμε, αλλά δεν συμφωνούμε με το να στηρίζει κανείς ένα πρόγραμμα, μία παράταξη, έναν υποψήφιο δήμαρχο και όταν εκλεγεί να στηρίζει κάποιον άλλον. Δεν μας αρέσει καθόλου το να δηλώνει κανείς ανεξάρτητος, μετά τις εκλογές. Για μας είναι αυτό για το οποίο και με το οποίο τον ψήφισαν οι δημότες.

- Στο δήμο Χαλκιδέων θα έχουμε 39 δημοτικούς συμβούλους και από αυτούς 24-25 θα έχει η παράταξη που θα κερδίσει τις εκλογές και 3 έδρες θα πάρουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι των παρατάξεων που θα είναι στην 2η, 3η και 4η θέση για τον Δήμο Χαλκιδέων. Τι απομένει; Μένουν 11-12 έδρες για περίπου 500 υποψηφίους συμβούλους των παρατάξεων που θα είναι στην αντιπολίτευση!!!

- Αλήθεια θα υπάρξουν παρατάξεις στην αντιπολίτευση για την 5ετία που αρχίζει την 01-01-2024;;;; Εκτός από την Λαϊκή Συσπείρωση, δύσκολα βλέπουμε να μπορούν να σταθούν στις θέσεις της αντιπολίτευσης η κυρία Παππά και ο κύριος Σπύρου.