Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Το γράφουμε ευθέως. Στη μάχη του σταυρού για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα και δεν θέλουμε να παρεξηγηθεί κανείς μα κανείς υποψήφιος ή παρατρεχάμενος ή βολεμένος. Εμείς θα καλέσουμε τους δημότες ψηφοφόρους, να στηρίξουν τις προτάσεις μας, όχι για να τους ξεχάσουμε μετά τις εκλογές, ούτε για να βολέψουμε τους δικούς μας ή τους ....κολλητούς μας.

- Θα δώσουμε κίνητρα και όχι υποσχέσεις. Δεν θα τους χαρίσουμε ούτε ψυγεία και κουζίνες που κουβαλάει ο άλλος, ούτε και θα τους στείλουμε για δωρεάν εξετάσεις σε γιατρό. Θα τους δώσουμε σήμερα το κίνητρο, ώστε να διαμορφώσουμε το μέλλον των παιδιών σε σοβαρές βάσεις με ένα καλό ξεκίνημα.

- Εμείς υποψήφιοι δεν είμαστε και έτσι άνετα ακούμε, καταγράφουμε, προτείνουμε και δίνουμε λύση. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες; Πρόβλημα με την εργασία που δεν βρίσκουν πουθενά. Καμιά εργασία δεν είναι ντροπή, αλλά όταν ένα παιδί το σπουδάζεις πολλά χρόνια και δεν είσαι από τις κυρίες και τους κυρίους "που τα φυσάνε", παθαίνεις μια κρίση, όταν το παιδί σου δεν έχει δουλειά ή έγινε ντελιβεράς ή δουλεύει εργάτης σε εργοστάσιο.

- Θα γίνουμε κακοί, αλλά θα γράψουμε αλήθειες και όποιος αντέξει. Μας πουλάνε παραμύθι, ο ένας με τον τουρισμό και την διασκέδαση, η άλλη με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και πάει λέγοντας.