Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

.....υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καταθέτουν πρόταση

 - Η κάθε Δημοτική παράταξη έχει το πρόγραμμά της και αυτό θα ακολουθήσουν οι Δημοτικοί σύμβουλοι και θα το υπηρετήσουν, όσο καλύτερα μπορούν. Αυτό όμως δεν απαγορεύει στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, σε συνεργασία με τους τοπικούς, να βοηθήσουν κάθε Κοινότητα του Δήμου, να αναπτυχθεί και να αναδείξει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τις ομορφιές της περιοχής, τον αθλητικό και θρησκευτικό τουρισμό και παράλληλα να ....εξασφαλίσει την ασφάλεια των δημοτών και των περιουσιών τους.

Όπως λέει και η κυρία Παππά και ο κ. Σπύρου, υπάρχει το ΕΣΠΑ με πολλά προγράμματα και αυτοί ξέρουν και θα τα αξιοποιήσουν. Γιατί άραγε δεν το έκαναν μέχρι τώρα και πρέπει να γίνουν δήμαρχοι για να το κάνουν; 

- Αλήθεια αυτοί που μιλούν για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, γιατί δεν λένε την αλήθεια; Κανείς δεν λέει πως αν ο δήμος προχωρήσει σε δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας, αυτές θα καλυφτούν από δημότες του Δήμου Χαλκιδέων. Όχι κυρίες και κύριοι. Θα έρθουν απ΄ όλοι την Εύβοια και απ΄ όλοι την Ελλάδα και αυτό το ξέρουν καλά.

- Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στο Δήμο γενικώς και σε κάθε Δημοτική Κοινότητα, αλλά σε αυτές να εργασθούν άνθρωποι που ζούνε εκεί και το πρώτο κριτήριο θα είναι η εντοπιότητα. Να είναι Δημότης και Κάτοικος στην Δημοτική Κοινότητα.

- Περισσότερα, στο τελευταίο 10ήμερο πριν τις εκλογές.