Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Ασχολούμαστε όλοι και μάλιστα πολύ, μόνο με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και σχεδόν καθόλου ή ελάχιστα με τους κοινοτικούς. Φυσικά το σύστημα είναι τέτοιο, ο εκλογικός νόμος δηλαδή, που δεν δίνει και πολλές αρμοδιότητες στα κοινοτικά συμβούλια. Για μας σημασία δεν έχει το τι λέει ο εκλογικός νόμος, για τα κοινοτικά συμβούλια. Εμείς έχουμε πρόταση και την καταθέτουμε δημόσια και ζητάμε από την δήμαρχο κυρία Βάκα να την.... υιοθετήσει.

- Όταν ένας υποψήφιος δήμαρχος επιλέγει τα πρόσωπα που θα βάλει στο Κοινοτικό ψηφοδέλτιο, επιλέγει αυτούς που αποδέχθηκαν να εργασθούν για τον τόπο τους. Έτσι δεν είναι; Γιατί λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι να μείνουν στο περιθώριο και να εμφανισθούν πάλι μετά από 5 χρόνια, στις επόμενες εκλογές;

- Κυρία Βάκα, να συνεδριάζουν όλοι μαζί μία φορά τον μήνα, σαν τοπική παραταξιακή, με τον πρόεδρο της κοινότητας και τους εκλεγμένους και να κάνουν προτάσεις, να αναδεικνύουν τα προβλήματα και να προτείνουν λύσεις. Έτσι και χρήσιμοι θα είναι στον τόπο τους και θα βοηθούν την δημοτική αρχή στο έργο της.