Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

...μικρά, μικρά

 - Δεν προλάβαμε να γράψουμε κάτι για τους εκλεγμένους ή μη Κοινοτικούς συμβούλους και τα μηνύματα έπεσαν βροχή, μέσα σε διάστημα λίγης ώρας. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τα μηνύματα και μακάρι η δήμαρχος κυρία Βάκα να υιοθετήσει την πρότασή μας. Συμμετοχή όλων των τοπικών ώστε η κάθε κοινότητα να έχει ισχυρή φωνή και να ...μεταφέρει προτάσεις και αποφάσεις στην δημοτική αρχή.

- Ας μη γελιόμαστε. κανένας δεν ξέρει καλύτερα τα προβλήματα της κάθε κοινότητας, από τους ανθρώπους που ζούνε εκεί. Οι εκλογές θα γίνουν, κάποιοι θα εκλεγούν, αλλά πρέπει όλοι να είναι χρήσιμοι.

- Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θέλουν και μπορούν, αλλά για να λειτουργήσουν σωστά θα πρέπει να έχουν ως κορώνα τους τους ανθρώπους της κάθε κοινότητας.

- Για μας το διευρυμένο Κοινοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να απασχοληθεί με τα πάντα που έχουν να κάνουν με την κοινότητα και όχι ο κάθε κάτοικος να φτάνει στην δήμαρχο ή τον κολλητό του αντιδήμαρχο, για κάποιο θέμα. Να σεβαστούν όλοι την ιεραρχία. Πρώτα το θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο, μετά στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κι αν δεν βρεθεί λύση στην δήμαρχο.