Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Για να μην κοροϊδευόμαστε, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Για τις Περιφερειακές εκλογές η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη και δεν την κρύψαμε. Το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, έχει αξιόλογους υποψηφίους και πραγματικά θα είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς, τους 4 από τους πολλούς. Για τον Φάνη αντίπαλος θα είναι τα προβλήματα και όχι ο Γκλέτσος, ο Αποστολίδης και ο Μαρκόπουλος. Δεν αναφερόμαστε στον κύριο Μπασδέκη του ΚΚΕ, γιατί δεν είναι ούτε κομήτης, ούτε κάποιος που θέλει να έχει μια ...θεσούλα. Έχει θέσεις και απόψεις και φυσικά την γραμμή του ΚΚΕ.

- Τι θέσεις έχουν οι άλλοι, οι οποίοι με το ζόρι συμπλήρωσαν ψηφοδέλτιο; Ο κ. Γκλέτσος ξέρει πως δεν έχει πλέον μαζί του τα στελέχη που είχε το 2019 και τον αέρα που είχε τότε και αν και πήρε από τον Αναγνωστάκη, το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ακολούθησαν.

- Ο κ. Μαρκόπουλος δεν θέλει να παραδεχθεί πως έκλεισε ο κύκλος του στην πολιτική και θέλει να πείσει πως μέσα στις πολλές διαφοροποιήσεις του στην πολιτική σκακιέρα, μπορεί να πάρει και την θέση περιφερειάρχη. Ο κόσμος ξέρει και  στις 8 Οκτωβρίου θα του δώσει την απάντηση.

- Ο κύριος Αποστολίδης πήρε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και είχε την απαίτηση, όλοι οι υποψήφιοι που είχαν ανακοινωθεί από τον Φάνη Σπανό να παραιτηθούν και να πάνε μαζί του, διαφορετικά να τους διαγράψει το ΠΑΣΟΚ!!!!! Ας πει κάποιος στον κύριο Αποστολίδη, πως αν ήθελε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης θα το είχε κάνει νωρίτερα και όχι στο παρά ένα.