Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Εμείς σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάμε τα όσα έχουμε γράψει και θα συνεχίσουμε τις ερωτήσεις κι ας μην πάρουμε ποτέ απαντήσεις. Πριν περίπου 2 - 3 χρόνια η δημοτική αρχή διαπίστωσε πως από τα ταμεία του Δήμου έφυγαν χρήματα, χωρίς νόμιμα παραστατικά και πήγαν για να πληρωθούν καύσιμα για οχήματα του ΦΟΔΣΑ, χωρίς..... ο Δήμος να έχει τέτοια υποχρέωση.

- Το θέμα αυτό το είχε ανακαλύψει ο αντιδήμαρχος έργων ο κύριος Βασίλης Γουρνής και μιλούσε για ένα ποσό περίπου 400 χιλιάδες ευρώ!!!! Η δήμαρχος στην συνέχεια παρέπεμψε το θέμα στην δικαιοσύνη.

- Οι δικές μας πληροφορίες έλεγαν πως ασκήθηκαν πιέσεις από άλλους δημάρχους οι οποίοι ήταν στο ΔΣ του ΦΟΔΣΑ, ώστε να κλείσει με κάποιον τρόπο το θέμα και να μην δοθεί συνέχεια. Αυτό δεν έγινε και όπως λένε ο ΦΟΔΣΑ ήταν πλέον σε κόντρα με τον Δήμο Χαλκιδέων και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε στο θέμα των σκουπιδιών.

- Το θέμα είναι υπαρκτό και αν κουκουλωθεί, τότε η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της θα εκτεθούν και θα κατηγορηθούν για συμβιβασμό και συμφωνίες σε βάρος των δημοτών.

- Το να παραπέμψεις στην δικαιοσύνη κάτι, δεν έχει καμία σημασία αν δεν το στηρίξεις κι εκεί. Λένε πολλοί πως ο ρόλος του Βασίλη Καθαροσπόρη ήταν σημαντικός και σε αυτό το θέμα και ήταν και ένα σημείο στην όλη συμφωνία που έγινε προεκλογικά.

- Εμείς δεν έχουμε σχέση με αυτό το παρασκήνιο και θα επιμείνουμε. Τα στοιχεία ήταν καθαρά και δεν αμφισβητήθηκαν και γι΄ αυτό ο ΦΟΔΣΑ προσπάθησε να δοθεί η λύση του συμβιβασμού.