Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

.....μικρά, μικρά

 - Στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες, όλοι αυτοί οι μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου, οι οποίοι θέλουν να μας πείσουν πως για όλα φταίει η κυβέρνηση και όχι αυτοί οι οποίοι υποθάλπουν όλα αυτά τα καλόπαιδα και τα κατευθύνουν προς την βία για να πετυχαίνουν τους ....στόχους τους.

- Το χειρότερο όλων είναι η στάση των πολιτικών κομμάτων, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν αντιπολίτευση, χωρίς να καταθέτουν μία έστω πρόταση εκτός από την μπουρδολογία και της γενικότητες. 

- Να γίνεται λέει ο Κασσελάκης έλεγχος πριν μπούνε στο γήπεδο και ταυτοποίηση και να πηγαίνουν να κάθονται στην θέση τους και να υπάρχουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας!!! Κύριε Κασελλάκη, αυτοί οι τραμπούκοι δεν πάνε στα γήπεδα για να δούνε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ ή όποιο άλλο άθλημα. Αυτοί κύριε Κασσελάκη, πηγαίνουν για να χτυπήσουν, να σκοτώσουν να τρομάξουν, μέσα ή έξω από το γήπεδο. Οι δολοφόνοι του Άλκη δεν μπήκαν στο γήπεδο. Οι δολοφόνοι του Μιχάλη δεν ήταν μέσα στο γήπεδο. Ο 31χρονος αστυνομικός δεν χτυπήθηκε στο γήπεδο.