Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χρόνια πολλά στον Αντώνη και την Αντωνία και επιτρέψτε μας να στείλουμε τις ευχές μας στον Αντώνη Πριόνα και στον Αντώνη Αυλωνίτη. Επειδή δεν έχουμε την συνήθεια να παίζουμε κρυφτούλι, για κανένα απολύτως θέμα, θα μιλήσουμε δημόσια για το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, απλά και μόνο γιατί κάποιοι φίλοι της ομάδας, μας μίλησαν και εξέφρασαν τον.... πόνο τους.

- Τίποτα δεν αλλάζει προς το χειρότερο για την ομάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάει από το κακό στο χειρότερο και έπρεπε να περάσει και αυτή την χρονιά τον Γολγοθά που περνάει κάθε χρόνο, ώστε το Σωματείο να είναι πλέον καθαρό και να μπει στον δρόμο μιας νέας αρχής, με σωστές βάσεις και όχι , όποιος δει φως να μπαίνει".

- Το πρωτάθλημα θα τελειώσει και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει σε όλα τα επίπεδα, να ξεκινήσει μια πορεία, από την οποία μέσα σε μια πενταετία, να μπορέσει να βρεθεί σε επαγγελματική κατηγορία και να είναι ένα πραγματικά οργανωμένο σωματείο με τα όλα του και έχοντας πίσω του εκείνες τις υποδομές, που θα του δίνουν το δικαίωμα να έχει και αυτό που λέμε ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του.

- Για να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν συμφωνούμε με αυτούς που λένε πως κανένας από αυτούς που έχουν λεφτά, δεν θα βάλει στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι αλήθεια αυτό. όλοι βάλανε, αλλά συγχωρέστε μας για την φράη, "η πουστιά πήγε σύννεφο". Τα λεφτά έκαναν φτερά και οι επιχειρηματίες απογοητεύθηκαν.

- Κάποιοι κοίταξαν τον εαυτό τους, κάποιοι άλλοι τα κομματικά τους, άλλοι τα παραταξιακά τους και άλλοι είναι αλήθεια πως έπαιζαν με τα νεύρα όλων. Ας μπει ένα τέλος σε όλα αυτά και ας ξεκινήσουν τα πάντα από την αρχή. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά πρέπει να γίνει και θα γίνει.

- Καμιά συμφωνία κάτω από το τραπέζι, καμία μυστική συζήτηση, καμία απολύτως εμπάθεια και κανένας απολύτως αποκλεισμός προσώπων. Όποιος πραγματικά θέλει να βοηθήσει θα το κάνει δημόσια, και δεσμευτικά και όχι με λόγια και ανέξοδες υποσχέσεις.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει όλο το χρόνο μπροστά του, να οργανωθεί για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και να κάνει την πορεία του μέχρι τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, στηριζόμενος σε ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν το ποδόσφαιρο.