Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

....φαπούλες

 - Επιτέλους, όχι άλλη πίσσα και πούπουλα, πάνω στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Εμείς δεν θα κάνουμε τα γλυκά ματάκια σε κανέναν και για κανέναν λόγο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έψαχνε λύση από την Άνοιξη του 2023 μέχρι και τον Σεπτέμβριο και δεν βρέθηκε κανείς να αναλάβει την ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπήκε μπροστά ο κ. Ρόγκας με κάποιους συνεργάτες και κάποιους φίλους του και ανέλαβαν με μόνο στόχο να έχει ...συμμετοχή η ομάδα στο πρωτάθλημα.

- Δεν υποσχέθηκαν τίποτα και δεν δεσμεύτηκαν για τίποτα και απλά είπανε πως θα κάνουν μια προσπάθεια μήπως και η ομάδα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Αυτή η προσπάθεια δεν σταμάτησε ποτέ, από τον προπονητή κύριο Βαγγέλη Τόγια και τους ποδοσφαιριστές. Κύριοι εδώ και μέρες, κάτι χάλασε και άρχισαν να χτυπούν κουδούνια.

- Κανένας δεν κάλεσε κανέναν, γιατί απλά η ομάδα έχει διοίκηση και τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση. Η ομάδα είχε προπονητή και η διοίκηση θα του έλεγε, αν θα συνεχίσει ή όχι και είναι απαράδεκτο και δεν στέκει ηθικά, ο Βαγγέλης Τόγιας να μαθαίνει πως κάποιος βρήκε άλλον προπονητή για να συνεχίσει στην ομάδα.

- Τέλος πάντων το θέμα αυτό έκλεισε και θέλουμε να πούμε στον αγαπητό κύριο Στέφανο Σωτηρίου, πως ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί την όποια ανάμειξη θέλει να έχει δεν είναι ο σωστός. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπει στον εαυτό του, να γράφει δημοσιογράφος πως επικοινώνησε μαζί του ο κ. Σωτηρίου και του είπε αυτό κι αυτό.

- Κύριοι επειδή κι εμείς είμαστε μεταξύ αυτών που πίεσαν τον κύριο Ρόγκα να βάλει πλάτη για να μην χαθεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη η ομάδα, έχουμε κάθε δικαίωμα να γράψουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να έχει εξωδιοικητικούς που θα κάνουν κουμάντο και θα αποφασίζουν για ποδοσφαιριστές και προπονητές.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να συνεχίσει και πιστεύουμε πως θα συνεχίσει με μοναδικούς υπεύθυνους τον κύριο Ρόγκα και την διοίκηση. Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και όχι με το να επιλέγει ποδοσφαιριστές και προπονητές.

- Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί που τώρα θέλουν να βοηθήσουν, όταν η ομάδα δεν είχε διοίκηση; Γιατί δεν πήγαν να την αναλάβουν;;;;

- Εμείς ξέρουμε πως ότι κι αν γίνει η ομάδα την περίοδο 2024-2025 θα είναι στην Α΄ Κατηγορία και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα