Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

.....σφηνάκια

 -  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει μια μοναδική ευκαιρία, ώστε να εξυγιανθεί ως σωματείο και να προχωρήσει οργανωτικά, ώστε να βάλει τις βάσεις και να προχωρήσει σε αυτό που πάντα λέγαμε. Νέα γενιά φιλάθλων, νέα γενιά φίλων και υποστηρικτών και φυσικά με διοίκηση η οποία θα ακολουθεί πιστά τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, με προπονητές οι οποίοι θα καταθέσουν το πλάνο τους, για τουλάχιστον μια τριετία και δεν θα μπορεί.... καμιά διοίκηση να τους αλλάξει.

- Είναι τραγικό να θέλουν να αποφασίζουν ποδοσφαιριστές ή ακόμη και εξωδιοικητικοί για το αν θα απομακρυνθεί ένας προπονητής και ποιος θα τον αντικαταστήσει. Οι προπονητές που μπορούν πραγματικά να αναλάβουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να είναι τουλάχιστον 5, αφού ένας πρέπει να είναι ο Τεχνικός Διευθυντής, ένας ο προπονητής της ομάδας, δύο οι προπονητές στα τμήματα υποδομών και ένας ο προπονητής της ομάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών.

- Όλοι αυτοί οι προπονητές θα πρέπει να σεβαστούν, να πιστέψουν και να υπηρετήσουν ένα συγκεκριμένο οργανόγραμμα και πλάνο, για τουλάχιστον μία τριετία. Για να γίνουν αυτά δεν θα χρειασθούν παράγοντες/φωτοβολίδες, αλλά σοβαρή διοίκηση.

- Αυτοί που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ υπάρχουν και πονάνε σήμερα, όπως πονούσαν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά είναι εδώ και δεν απαιτούν καμία θέση, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν, αν υπάρξει οργάνωση και προοπτική.