Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Πάμε τώρα στα θέματα της καθημερινότητας, γιατί όπως κι αν το δούμε, αυτά είναι που μας κάνουν και τρέχουμε για να μπορέσουμε όλες και όλοι να σταθούμε ...στα πόδια μας.

- Οι δήθεν πλέον έγιναν πολλοί και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Προσοχή λοιπόν στα αστέρια του fb γιατί εκεί τους βλέπουμε και από εκεί κάνουν την πολιτική τους για την αυτοδιοίκηση, τον αθλητισμό και την πολιτική γενικότερα.

- Το αστείο είναι πως τα πρόσωπα του fb τα οποία ορκίσθηκαν να υπηρετούν τους πολίτες, αλλά τελικά υπηρετούν τον εαυτούλη τους και το βόλεμά τους, πιστεύουν "στην ομορφιά τους". Όλα αυτά δεν πείθουν κανέναν και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουν για τους πολίτες.

- Όχι άλλη συζήτηση από εμάς για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ότι είχαμε να πούμε το γράψαμε και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Εμείς θα παρέμβουμε τελευταίοι και όταν θα κουρασθούν οι δήθεν, οι οποίοι θέλουν να σώσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Κατηγορούν την κυβέρνηση, γιατί δεν φέρνει στην Βουλή το νομοσχέδιο για τους ομόφυλους.  Θα διαπιστώσετε πως όταν το φέρει θα κατηγορούν την κυβέρνηση, γιατί δεν θα τους αρέσει το νομοσχέδιο που θα φέρει!!!!

- Δεν άρεσαν μας λένε οι προτάσεις που κάναμε για το Λευκαντί... Ο καθένας έχει την άποψή του και καλά κάνει. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Λευκαντί και απλά θα καλέσουμε τους αρμόδιους, να κάνουν μια βόλτα το βράδυ για να δούνε τα μαύρα σκοτάδια.