Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

....φαπούλες

 - Δεν είναι η ώρα για ποδοσφαιρικές κηδείες και μνημόσυνα, σε ότι έχει να κάνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Οι κηδείες και τα μνημόσυνα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια και απλά σχεδόν κάθε χρόνο αλλάζουν τα πρόσωπα. Τώρα την ώρα που η ομάδα πήγαινε για διάλυση, βρέθηκε ο κ. Ρόγκας, ο οποίος με μια παρέα φίλων του ανέλαβαν την..... ομάδα ώστε να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

- Δυστυχώς τα γνωστά πρόσωπα τα οποία μπαινοβγαίνουν εδώ και χρόνια στα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, βρήκαν και τώρα ρόλο και έτσι η ομάδα δείχνει πως άσχετα αν θα υποβιβαστεί ή όχι, θα ξαναβρεί και πάλι τον δρόμο που ακολουθεί κάθε καλοκαίρι.

- Υπάρχει λύση; Σίγουρα υπάρχει, αλλά μάλλον είναι ελάχιστοι αυτοί που την θέλουν. Ποιος άραγε θα επιχειρήσει να την πει και να την παρουσιάσει, σπάζοντας το απόστημα που υπάρχει στο σωματείο; Για μας υπάρχει το πρόσωπο, το οποίο μπορεί να αναλάβει να οδηγήσει στην λύση και πολύ σύντομα, να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει, αλλά θα πρέπει αυτό το πρόσωπο, σύντομα να ξεκινήσει την διαδικασία ώστε την περίοδο 2024-2025 η ομάδα να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία.