Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

....η άποψή μας

 - Δεν κρυβόμαστε και δεν αφήνουμε υπονοούμενα. Γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους κι ας μας παρεξηγούν. Διαβάσαμε για μία ακόμη φορά, ένα σχόλιο του κυρίου Στέφανου Σωτηρίου, ο οποίος γενικά και αόριστα μιλάει για δήθεν αθλητικογράφους, για μικροσυμφέροντα και άλλα τέτοια. 
Ρίχνει ευθύνες δεξιά και αριστερά και μας λέει πως φταίμε όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο και κάποιων που λέει πως.... αγαπούν το ποδόσφαιρο!!!!
Κύριε Σωτηρίου, εμείς δεν έχουμε ανάγκη να σας θυμίσουμε τίποτα, ούτε και να σας κατηγορήσουμε. Ευχόμαστε να είσθε πάντα καλά και πάντα να έχετε την διάθεση να οδηγήσετε το ποδόσφαιρο της Εύβοιας ψηλά.
Τώρα όμως ας ξεκαθαρίσουμε το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριε Σωτηρίου ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το Καλοκαίρι περίμενε υπομονετικά να εμφανισθεί κάποιος ώστε να βρεθεί διοίκηση. Δεν βρέθηκε κανείς.
Ανέλαβε ο κύριος Ρόγκας να κρατήσει ζωντανό το σωματείο και τα κατάφερε.
Συγνώμη, αλλά δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε με ποια ιδιότητα θα αποφάσιζαν για προπονητή, άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την διοίκηση της ομάδας.
Κύριε Σωτηρίου, αγαπητέ Στέφανε, μπορείς να λες ότι θέλεις για εμάς, αλλά θα μας επιτρέψεις να γράψουμε πως μάλλον έχεις χάσει λίγο την μνήμη σου. 
Για να το αναλύσουμε αυτό, θα περιμένουμε να γράψεις τα ονόματα των καλών ή των κακών αθλητικογράφων, κατά την άποψή σου πάντα.
Ελπίζουμε να βρεις τον τρόπο να γράψεις ονόματα.
Τέλος, όποιος θέλει να βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να τον βοηθήσει, όχι πάντως με το να επιλέγει ποδοσφαιριστές και προπονητές.
ΥΓ. Αθλητικός οργανισμός πάντως δεν υπάρχει τώρα.

Sotiriou Stefanos
Δυστυχώς η μικροπρεπεια,η κοντόφθαλμη οπτική,τα μικροσυμφεροντα,η αχαριστία,η κακόβουλη σχολιαση κάποιων δήθεν αθλητικογραφων (αναφέρομαι στην μειοψηφία και όχι στο σύνολο των αθλητικογραφων)  η μη κοινή συνένωση αυτών που αγαπούν το ποδόσφαιρο και η ανύπαρκτη συνεργασία με τον αθλητικο οργανισμό αλλά και η κακή κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων οδήγησαν στην αθλητικη ανυπαρξία τον Νομο.ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΡΑΣΗ.