Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ένα θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με τα φαγητά που μοιράζουν στα σχολεία, ας μην το παρατραβάμε χωρίς να προσέχουμε, γιατί στον χώρο των εταιρειών που παρέχουν φαγητά, υπάρχει ανταγωνισμός και ας μη γελιόμαστε, αφού υπάρχει.... πόλεμος μεταξύ τους.

- Καμία εταιρεία δεν θα ήθελε να κατηγορηθεί πως έδωσε σε παιδιά επικίνδυνα φαγητά και να χάσει τους πελάτες της και να βάλει λουκέτο και να οδηγήσει στην ανεργία περισσότερους από 200 ανθρώπους.

- Στο κάτω κάτω της γραφής ο έλεγχος πρέπει να υπάρχει στην παραλαβή των γευμάτων στα σχολεία και όχι στα σπίτια των παιδιών. Αν το γεύμα ο μαθητής το πάει στο σπίτι του, τότε θα πρέπει να δούμε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συντηρήθηκε το φαγητό.

- Ας περιμένουμε λοιπόν τα επίσημα αποτελέσματα, από τους αρμόδιους  φορείς κι ας μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα, γιατί μπορεί αυτό να μας οδηγήσει σε άλλες καταστάσεις.

- Μεγάλη πίκρα για κάποιους οι οποίοι πίστευαν πως ο χώρος της αυτοδιοίκησης μπορεί να εξυπηρετήσει τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα φίλων και συγγενών. όχι κύριοι, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και θα εκτεθείτε αν το προσπαθήσετε.