Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

...η άποψή μας

 - Την άποψή μας θα γράψουμε κι όποιος θέλει μπορεί να την μελετήσει κι αν δεν θέλει δεν πειράζει, ας την προσπεράσει.
Το Λευκαντί συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου κάθε Καλοκαίρι και θα πρέπει να το αγκαλιάσει περισσότερο η Δημοτική αρχή.
Ο αντιδήμαρχος έργων ο κ. Βασίλης Γουρνής, γνωρίζει καλύτερα από εμάς, τα προβλήματα που υπάρχουν στο Λευκαντί και τι πρέπει να γίνει, ώστε να πάρει την μορφή ενός σύγχρονου τουριστικού...΄.. προορισμού.
Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα και ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γουρνής, ας δώσουν λίγο την προσοχή τους.
 - Όλα θα πρέπει να αρχίσουν από τον δρόμο ο οποίος οδηγεί από το Βασιλικό προς το Λευκαντί. Θα πρέπει να μελετηθεί και να κατασκευαστεί από την αρχή και φυσικά να είναι σύγχρονος ώστε να εξυπηρετεί πεζούς, οχήματα, πατίνια και ποδήλατα.
- Να δημιουργηθούν σύγχρονα πάρκινγκ στο Λευκαντί και να απαγορευτεί το παρκάρισμα στην Χρυσανθέμων, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν τα οχήματα χωρίς να δημιουργούν κυκλοφοριακό κουμφούζιο.
- Σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της περιοχής να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ώστε να έχουμε εκδηλώσεις όλο τον χρόνο και έτσι να υπάρχει ζωή όλο τον χρόνο.
- Σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη, ο Δήμος θα πρέπει να βάλει πλάτη ώστε να κατασκευαστεί Ιερός Ναός στο Λευκαντί ο οποίος θα έχει μόνιμο Ιερέα και θα είναι αυτόνομος.
- Να κατασκευαστεί επιτέλους μια παιδική χαρά, κάτι το οποίο η Δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί προεκλογικά το 2019 αλλά το ξέχασε.
- Να δημιουργηθεί ένας  αθλητικός χώρος με ένα γήπεδο για μπάσκετ και βόλεϊ και ένα ποδοσφαίρου 5χ5.
Η κυρία δήμαρχος και ο κ. αντιδήμαρχος, τώρα που είναι η αρχή της 5ετίας, ας κάνουν ένα βήμα και βλέπουμε.