Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

.....φαπούλες

 - Τι θα γίνει με τους ακροδεξιούς τύπου Βελόπουλου και άλλων; Από πότε βγαίνουν δημόσια και πιέζουν τον Αρχιεπίσκοπο ώστε να βγει επιθετικά και να καταδικάσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και να ξεσηκώσει τον λαό. Ντροπή σε όλους αυτούς τους τύπους, γιατί ζητούν από τον Αρχιεπίσκοπο να κάνει ότι είναι ανίκανοι..... να κάνουν αυτοί.

- Συγνώμη αλλά γιατί θα πρέπει η Ιεραρχία να παρέμβει σε θέματα που αφορούν την πολιτεία και τα δικαιώματα των πολιτών; Αν η κυβέρνηση απαγόρευε τον θρησκευτικό γάμο, τότε θα είχε λόγο η εκκλησία. Τώρα όχι.

- Να τελειώνουμε με το θέμα. Τον γάμο των ομόφυλων μπορούν και σήμερα να τον κάνουν όλες και όλοι. Να λύσει το νομοσχέδιο τα προβλήματα με παιδιά που μεγαλώνουν με ομόφυλα ζευγάρια και μέχρι εκεί. Τα δικαιώματα λοιπόν των παιδιών και φυσικά να μπορεί το κάθε παιδί να αποφασίζει έστω από τα 15 χρόνια του, αν θα συνεχίσει μαζί μξε το ομόφυλο ζευγάρι ή όχι.

- Αυτοί που πιέζουν τον Αρχιεπίσκοπο, για τους ομόφυλους, γιατί δεν λένε κουβέντα για τους ομόφυλους ιερείς κλπ, για τους βιαστές ιερείς κλπ;;;;;

- Αλήθεια έχασε η θρησκεία μας, επειδή απέκτησε κάποιος το δικαίωμα να είναι άθεος, ή γιατί έχει το δικαίωμα να μην κάνει θρησκευτικό γάμο ή γιατί έχει δικαίωμα κάποιος να μην βαπτίσει το παιδί του;

- Αυτοί οι τύποι που χρησιμοποιούν την θρησκεία για την πολιτική τους επιβίωση, να πάνε στην ευχή του Θεού και να αφήσουν ήσυχη την θρησκεία μας.