Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

....σφηνάκια

 - Μας έχουν πρήξει  οι διάφοροι ειδικοί στα τηλεπαράθυρα και μας παρουσιάζουν ως δήθεν ρεπορτάζ, τις διάφορες σαχλαμάρες που κατεβάζει το μυαλό τους ή βρίσκουν στο διαδίκτυο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι τηλεοπτικές εκπομπές, προσπαθούν να μας πείσουν για το ποιος τα έχει με ποια, ποιος τα έχει με ποιον και αν η μία έχει γκόμενο ή γκόμενα. Το χειρότερο όλων είναι πως σε αυτά τα τηλεοπτικά σκουπίδια, κάνουν και αναλύσεις ακόμη .....και για Εθνικά θέματα!!!

- Δεν τους βλέπει κανείς και προσπαθούν να παρουσιάσουν ως σοβαρή τηλεθέαση τα νούμερα που έχουν πέσει στα πατώματα. Εκπομπές που κάποτε είχαν νούμερα που έφταναν στο 70-80% και τώρα έχουν νούμερα κάτω του 10%, είναι πρώτες σε τηλεθέαση. Πάτωσαν οι τηλεοπτικές εκπομπές και αυτό γιατί είναι κουτσομπολιό και δυστυχώς αυτές είναι που παρακινούν τα παιδιά μας προς το εύκολο χρήμα, δείχνοντας πως για να γίνουν κάτι, πρέπει να ξέρουν πως να δείχνουν τον πισινό τους, τα πόδια τους , το στήθος τους και γιατί όχι να είναι και ξανθιές και ομοφυλόφιλοι.

- Δεν θα δείτε ποτέ στις εκπομπές τους παιδιά που πέτυχαν στον αθλητισμό, στην επιστήμη τους κλπ, εκτός κι αν έχουν κάνει μια σχέση με κάποιον ή κάποια "διάσημη"!!!

- Μεγάλο παράδειγμα η Κατερίνα Δαλάκα η οποία όταν ήταν στον αθλητισμό δεν είχε την προβολή που θα άξιζε και τα τελευταία χρόνια που "έγινε αθλήτρια" του SURVIVOR παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια της κλειδαρότρυπας. Αυτό γιατί ως αθλήτρια δεν ασχολήθηκαν μαζί της ποτέ. Η Κατερίνα πάει στο SURVIVOR για τα χρήματα και δικαίωμά της, αλλά αν την πρόσεχαν και την βοηθούσαν οικονομικά στον αθλητισμό, θα οδηγούσε στα στάδια πολλά παιδιά, ενώ τώρα συμβαίνει το αντίθετο.