Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα έχουμε και ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά από χθες έχουμε και τον αγώνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες, εκεί όπου κάλεσε και φιλοξενεί την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως είναι αλήθεια πως ο κ. Κασσελάκης, μετά τις Ευρωεκλογές, θα διαπιστώσει πως θα αποχωρήσουν και άλλοι βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ...θα φιλοξενεί λιγότερους ο Κασσελάκης, εκτός κι αν πάψει ο ίδιος να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!!!

- Τελικά η απόφαση του λαού παίζει κάποιο ρόλο ή όχι; Πότε τα πολιτικά κόμματα θα σεβαστούν τις αποφάσεις του λαού; Ποιος είπε πως λαός είναι τα πολιτικά κόμματα; Όταν έχουμε εκλογές, ο λαός δεν ψηφίζει και επιλέγει την κυβέρνηση;

- Δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος από τις εκλογές του 2023 και κόμματα τα οποία δεν πήραν ούτε 10%, βγαίνουν καθημερινά και μας μιλούν για απίστευτα πράγματα κι ενώ γνωρίζουν πως και τώρα να είχαμε πάλι εκλογές, πάλι κάτω από 10% θα έπαιρναν.

- Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο λαός που ψήφισε για κυβέρνηση την ΝΔ και για πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη, δεν άλλαξε την άποψή του και όλοι ξέρουμε πως η μόνη μάχη που υπάρχει, είναι το ποιο κόμμα θα είναι δεύτερο, ποιο τρίτο και ποιο τέταρτο. Κάνουμε λάθος;;;

- Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δίνουν μάχη μεταξύ τους και σε αυτή την προσπάθεια φτάνουν στο σημείο να δυσφημούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, μόνο και μόνο για να κερδίσουν κάποια ποσοστά.

- Έχουμε τον Ευρωβουλευτή κύριο Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ, να θέλουν να "χτυπήσουν" τον Μητσοτάκη, "χτυπώντας" την Ελλάδα. Σε αυτό θα απαντήσει ο λαός όταν θα ξαναπάει στην κάλπη.