Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

....τα παρατράγουδα

 - Αγαπητοί φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εμείς δεν θα διστάσουμε να γίνουμε ακόμη και παρατράγουδα αν χρειασθεί, αλλά θα γράφουμε πάντα αλήθειες για το σωματείο και δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν.
Μιλάμε ελεύθερα και δημόσια και δεν θέλουμε να έχουμε ρόλο στο παρασκήνιο. Όταν μας ζητούν να κάνουμε κάτι, το κάνουμε δημόσια και όχι στο παρασκήνιο. Δεν προωθούμε κανέναν και για κανέναν λόγο. Δεν θέλουμε και δεν ζητήσαμε ποτέ κάποια θέση στο σωματείο και θα συνεχίσουμε να γράφουμε δημόσια την άποψή μας.
Τον διασυρμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και άλλων ομάδων, εδώ και πολλά χρόνια, δεν τον προκαλέσαμε εμείς, αλλά πολλοί άλλοι, οι οποίοι πάνε κι έρχονται, με.... κάποιους ρόλους.
Εμείς ούτε λεφτάδες είμαστε, ούτε ελέγχουμε το σύστημα, ούτε έχουμε μισθωμένους κονδυλοφόρους, ούτε και ζητάμε να έχουμε εμείς κάποιον μισθό, για "να σπρώχνουμε" πρόσωπα και καταστάσεις.
Όποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν θα πετύχει το καλό της ομάδας και σίγουρα θα προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στο σωματείο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να συνεχίσει "καθαρά" την πορεία του.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να έχει πεντακάθαρα όλα τα βιβλία του, να είναι φανερά όλα τα πάρε δώσε και σιγά σιγά να ξαναβρεί την αξιοπιστία του και να επαναφέρει τον σεβασμό όλων, προς το ιστορικό σωματείο.
Δεν είναι τυχαίο το ότι κανείς δεν αντιμετωπίζει με σεβασμό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όλοι γυρίζουν την πλάτη όταν τους μιλάς για την ομάδα.
Ποιος φταίει για όλα αυτά;
Φταίμε όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί έστω και για λίγο με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ποιος μέχρι σήμερα ανέλαβε έστω κάποιες ευθύνες; Κανένας.
Κανένας δεν βγήκε να πει, συγνώμη έκανα λάθος, συγνώμη έφταιξα.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε την θέση μας.
Κάναμε λάθος. Κάναμε λάθος γιατί δεν τα γράψαμε όλα.
Κάναμε λάθος γιατί έπρεπε να οδηγήσουμε το σωματείο, στα χέρια ενός εισαγγελέα και να τελειώνουμε.
Δεν το κάναμε και έχουμε τεράστια ευθύνη.
Σήμερα δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, κάποιοι αδιαφορούν για τις καθαρές λύσεις και δείχνουν ενδιαφέρον μόνο, για να έχουν πρόσβαση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να ελέγξουν τα πάντα.
Κρίμα. Κρίμα, αλλά δηλώνουμε πως εμείς θα είμαστε εδώ και θα γράφουμε αλήθειες. Το δηλώνουμε για να το ξέρουν ΟΛΟΙ και να μην παρεξηγηθούν.