Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

....η άποψή μας

 - Ο ΔΟΑΠΠΕΧ τελείωσε και μάλιστα με νόμο της κυβέρνησης μαζί με όλα τα νομικά πρόσωπα των Δήμων, αλλά για τον Δήμο Χαλκιδέων, τελείωσε αφήνοντας πίσω του μια δημιουργική τετραετία, με πρόεδρο την κυρία Ελένη Αϊδίνη.
Ας μη γελιόμαστε. 
Η κυρία Αϊδίνη παρέλαβε τον ΔΟΑΠΠΕΧ μετά από μια καταστροφική περίοδο της περιόδου που δήμαρχος ήταν ο κύριος Παγώνης και πρόεδρος στον ΔΟΑΠΠΕΧ η κυρία Ζλακώνη και οι οποίοι δεν έδειξαν κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τον αθλητικό χώρο.
Ξέχασαν εύκολα κάποιοι τι συνέβαινε στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Χαλκιδέων και πως όλα άλλαξαν προς το καλύτερο, αφού η κυρία Αϊδίνη είχε μια άψογη... συνεργασία με την δήμαρχο κυρία Βάκα και τον αντιδήμαρχο έργων τον κύριο Βασίλη Γουρνή και δεν είχε τον ΔΟΑΠΠΕΧ ως μαγαζάκι της.
Η κυρία Αϊδίνη ποτέ δεν έβαλε το ΕΓΩ πάνω από το ΕΜΕΙΣ και παρά τις δυσκολίες, αφού στην θητεία της είχαμε την πανδημία, είχαμε την καταστροφή από τα καιρικά φαινόμενα και τις οικονομικές δυσκολίες.
Ας μη γελιόμαστε. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν υπάρχει πλέον και την ευθύνη, ως αντιδήμαρχος  του αθλητισμού,  ανέλαβε ο κ. Νέζης, ενώ του πολιτισμού η κυρία Σακελλαράκη.
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία και μακάρι να μπορέσουν να κρατήσουν αποστάσεις, από τα διάφορα μαγαζάκια που υπάρχουν στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, κάτι που μπορεί να έχει πολιτικό κόστος, αλλά είναι υπερ των συμφερόντων των δημοτών.
Αυτό το κόστος πλήρωσε η κυρία Αϊδίνη, γιατί αν είχε δώσει γη και ύδωρ στα μαγαζάκια, θα την είχανε στα ώπα ώπα.
Οι πολέμιοι της κυρίας Αϊδίνη, είχαν τους λόγους τους και καθημερινά έβαζαν τρικλοποδιές και προσπαθούσαν να μειώσουν το έργο που πραγματικά έκανε ο ΔΟΑΠΠΕΧ.
Είναι σημαντικό κάποια στιγμή να γίνει ένας απολογισμός για να μάθουν όλοι, πόσες αθλητικές διοργανώσεις ήρθαν στον Δήμο Χαλκιδέων σε μια δύσκολη περίοδο, πόσες αθλητικές εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν και επειδή κάποιοι λένε διάφορα για το στάδιο Χαλκίδας, θα τους παρακαλούσαμε να θυμηθούν πως πριν από την κυρία Αϊδίνη κάποιοι κουβαλούσαν πετρέλαιο με τα μπιτονάκια, για να ζεστάνουν νερό και να μπορούν να κάνουν ντουζ οι ποδοσφαιριστές!!!