Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2022-2023

Πραγματοποιήθηκε εχθές 12/09/2022 με μεγάλη συμμετοχή παραγόντων η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α΄-Β & Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 2022-2023 στο Negroponte Resort στη Ερέτρια.
Προηγήθηκε ομιλία και ενημέρωση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Ρέτσα Ιωάννη για τα τρέχοντα προβλήματα ,τη στήριξη στα σωματεία του Νομού μας αλλά και την επίτευξη των στόχων  για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.
Πριν την έναρξη της κλήρωσης πραγματοποιήθηκε απονομή πλακετών σε ανθρώπους με σημαντική προσφορά στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, πλακέτα παρέλαβε η οικογένεια... του αείμνηστου Απόστολου Πανταζή πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ. Ευβοίας στον οποίο ήταν αφιερωμένο και το Κύπελλο Ερασιτεχνών 2021-2022,στον Ευβοιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Κωνσταντίνο Λαγό ,στον Βασίλειο Ταρνανά και τον Ευάγγελο Μουρτοπάλλα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσά τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής Δημήτρης Γιαρένης ,ο βουλευτής Ν.Δ Αθανάσιος Ζεμπίλης , ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, οι αντιπεριφερειάρχες Ηλίας Μπουρμάς και Κώστας Γαλάνης ,οι δήμαρχοι Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και Διρφύων – Μεσαπείων Γιώργος Ψαθάς, , οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Γουρνής, Γιώργος Πάνος.
Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε γεύμα στους προσκεκλημένους.