Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

....σφηνάκια

 - Έχουμε μερικούς προπονητές σε μεγάλη εκτίμηση και οι οποίοι ξέρουν πολλά κιλά μπάλα, όχι από αυτή την μπάλα που ξέρουν πολλοί για το fb, αλλά αυτή που παίζουμε στα γήπεδα. Πήραμε την απόφαση λοιπόν να τους καλέσουμε για δείπνο και να συζητήσουμε για την δημιουργία ενός "φροντιστηρίου" για προπονητές, όχι μόνο σε θέματα τακτικής, συστημάτων κλπ, αλλά και για.... θέματα που αφορούν τον χαρακτήρα κάθε προπονητή και πως "να κατεβαίνει από το καλάμι" που κάποιος μπορεί να έχει καβαλήσει!!!!!

- Γελάνε ακόμη ο Ζεμπίλης, ο Σπανός, η Βάκα, ο Ψαθάς, ο Μπουρμας, ο Γαλάνης, ο Γουρνής, ο Πάνος με "την βλακεία" που έκανε η ΕΠΣΕ να αναφέρει πρώτα "το τίποτα" και μετά τους εκλεγμένους από τον λαό και φυσικά θεσμικούς παράγοντες. 

- Καλύτερα που έγινε ότι έγινε και έτσι με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε έμαθαν οι πολλοί πως ήμασταν εκεί, μας είπε ένας από όλους. Θα δείτε τι θόρυβος θα δημιουργηθεί, όταν δοθούν απαντήσεις. Αν ο κ. Ρέτσας πει πως δεν είχε καλέσει κανέναν υποψήφιο, τότε θ΄ αποδειχθεί πως η κυρία Σοφία πάει όπου δει φως. Ανο κ. Ρέτσας πει για να την καλύψει πως την είχε καλέσει, τότε θα πρέπει να πει, γιατί δεν τους κάλεσε όλους.

- Κυκλοφόρησε και μια φήμη, την οποία εμείς δεν την πιστεύουμε και την θεωρούμε και κακόβουλη. Προτάθηκε λέει στην ΕΠΣΕ το γραφείο της υποψήφιας να αναλάβει την παρουσίαση της εκδήλωσης, να είναι και η ίδια παρούσα και να δώσει χορηγία στην ΕΠΣΕ!!!!!!!!