Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΡΤ & το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8 Χορηγός Επικοινωνίας της Έκθεσης

 Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι η Lamia Expo πραγματοποιείται με Χορηγό Επικοινωνίας την ΕΡΤ και το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8.
Η Lamia Expo πραγματοποιείται με ένα σκοπό, την απόλυτη επίτευξη των στόχων προβολής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν και η Χορηγία Επικοινωνίας της ΕΡΤ και του Πρώτου Προγράμματος 91,6 – 105,8 πραγματώνει στο έπακρο τον παραπάνω στόχο.
Μετά από 7 χρόνια απουσίας, γίνεται επανεκκίνηση της εκθεσιακής δραστηριότητας με την Lamia Expo να αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της Κεντρικής Ελλάδας... Στοχεύουμε σε μια μεγάλη και ολοκληρωμένη έκθεση η οποία έχει σκοπό να παρουσιάσει τις καινοτομίες της αγοράς, να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, και να εξελιχθεί ως σημαντικό κέντρο του επαγγελματικού τουρισμού.
Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Συνέδρια, Ημερίδες και Παρουσιάσεις με θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία όπως αγροτικά, τουρισμός, αναπτυξιακά προγράμματα, ηλεκτροκίνηση καθώς και Εκδηλώσεις Μαγειρικής.
Το website της Έκθεσης είναι www.lamiaexpo.gr. 
Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 10:30 – 22:00 και Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη 16:00 – 22:00.