Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Τα ίδια και τα ίδια καθημερινά, εναντίον δημάρχων, αντιδημάρχων και προέδρων, αλλά και ενάντια στην Περιφερειακή Αρχή, από τα ίδια πρόσωπα τα οποία λένε πολλά, αφού θα είναι υποψήφιοι και θέλουν να κάνουν θόρυβο και συνεχώς καταγγέλλουν!!!!! Μήπως θα πρέπει ν΄ αρχίσουν και οι καταγγελίες εναντίον τους, για να δούμε αν ανήκουν στην... κατηγορία "δάσκαλε που δίδασκες";;;;;

- Τελευταία μπήκε και πάλι στο στόχαστρο η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας την παρουσίασαν ως επικίνδυνη και ακατάλληλη για την θέση αυτή και ότι η δήμαρχος έπρεπε να την είχε αλλάξει!!!!

- Είναι αλήθεια πως η παρουσία της κυρίας Αϊδίνη στον ΔΟΑΠΠΕΧ πονάει πολύ και ιδιαίτερα αυτούς που αλώνιζαν στον χώρο για πολλά χρόνια. Περιμέναμε πάντως να κάνουν πράξη και να δώσουν στην δημοσιότητα τις αποδείξεις που δείχνουν την ενοχή της κυρίας Ελένης Αϊδίνη, αλλά άδικα περιμέναμε. Κάποιο πουλάκι φαίνεται πως τους ενημέρωση γι΄ αυτό που ήθελαν να κάνουν και δεν το έκαναν.

- Αν κάνουμε λάθος, ας προχωρήσουν σήμερα στην δημοσιοποίησή των αποδείξεων που έχουν, ώστε να καταλάβουν όλοι, το παιχνιδάκι που παίζουν τα παπαγαλάκια των πρώην.